tiistai 31. toukokuuta 2016

Vihreää ja kultaa

Ihanaa aurinkoista tiistaita kaikille!

Sleek kun on nyt ollut pinnalla sittareissa piipahtamisensa jälkeen (palaa ilmeisesti sinne takaisinkin) niin eiköhän katsota jotain mitä sain aikaiseksi Sleekin Arabian Nights-paletilla.


Sleekin palettien laatu on hyvin vaihteleva - tässäkin paletissa osa sävyistä on todella pigmenttisiä mutta osa sävyistä murenevia ja vaikeasti levittyviä. Tämän meikin teemaksi nappasin ylärivin toiseksi viimeisen syvän vihreän.

Käytän harvemmin tumman vihreitä,se tuntuu jotenkin tylsältä vihreiden silmien kanssa mutta rrrrrrakastan kauniita sammalenvihreitä sävyjä!


Pohjan tälle silmämeikille tein taas pehmeällä mustalla kajal-kynällä - sen päällä vihreä toistuu tummempana kuin taas sitten paljaalla luomella. "Pohjustaessani" luomen tahmealla kajalilla ulkokulmista meikkiin ei myöskään välttämättä tarvitse sen suurempia nestemäisiä rajauksia,kajalin päälle tuputeltu luomiväri ajaa intensiivisyydessään asian. Sisäkulmiin laitoin vielä paletin ylärivin vasemmanpuolimmaista sävyä,tässä hyvä esimerkki Sleekin luomivärien murustuvuudesta.

Tottakai minun oli tähän jotain blingiä saatava joten heitin Collectionin glitter-rajauksen vielä päälle ;)


Oletteko te perinteisiä silmämeikinpohjustaja-tyyppejä vai heittäydyttekö luoviksi?

2 kommenttia: