torstai 26. toukokuuta 2016

Maybelline The Falsies Push Up Drama

Täällä aletaan vihdoin toipua kotiinpaluusta. Jännä miten viidessä viikossa ehtii tottua asioihin toisessa maassa - meinasin kotiinpalattuani tukehtua suihkun vedenpaineeseen ja en saanut nukuttua kun murtohälyttimet eivät pauhanneet ympärillä.

Mutta nyt siis tämän päivän ripsariin. Nappasin mukaani Maybellinen The Falsies Push Up Draman jokunen viikko sitten kauppareissulla. Tarvitsin toki uuden ripsarin mutta ennen kaikkea tämä houkutti kuulemieni arvosteluiden perusteella.


Maybellinella on aina ollut erityinen taito mitä ripsareihin tulee. Merkiltä ripsarit ovatkin minulle ehkä tutuimpia ja jokusen lempparinkin olen niistä vuosien saatossa saanut.

Ripsarissa on kuminen harja joka on harvakseltaan täytetty lähes nystyrämäisillä minipiikeillä. Tässä vaiheessa aloin epäillä. Miten tämä levittää ripsaria tasaisesti tai erottelevasti ripsiin jos ripsiä ei ole mikään levitysvaiheessa erottelemassa?


Koostumus on lähes vahamaista ja aika jäykkää,pidän tälläisistä koostumuksista joten tässä vaiheessa olin tyytyväinen. Massaa tulee aika reilusti ulos mikä on taas plussa silmissäni mutta sitten tuleekin ne itselläni toimimattomat puolet. Harja nimittäin ei tosiaan oikein erottele ripsiä vaan lähinnä liimaa niitä yhteen runsaalla massamäärällä. Massa oli sopivaa ensimmäiset kaksi kertaa käytöstä mutta sen jälkeen tämä alkoi kökkööntyä kerrostaessa ja muodostaa juurikin niitä,äitini sanoin,pampuloita ripsiin.

Massa ei kuivahda ripsissä kovaksi vaan jättää ripset pehmeän vahamaisen joustaviksi. Tämä on huono uutinen niille joilla ei taivutukset tahdo pysyä,kovaksi kuivuva massa pitää ripset paremmin "pakotetussa" asennossaan. Tämä on huono uutinen myös niille joilla ripsivärit tuppaavat sottaamaan,tämä nimittäin sulaa ihon rasvaa vasten. Minulla ei mikään ripsiväri sotke mutta tämä on alkanut sotkea alaluomea iltaan mennessä.


Lopputuloksesta tulee runsas JOS saat ripset eroteltua kauniiksi,muuten lopputulos muistuttaa lähinnä ysärimeiningin hämähäkkiripsiä. Itse olen joutunut turvautumaan hammastikkuun (en suosittele) ripsien toisistaan erottelussa,sen verran napakasti tämä liimaa ne yhteen.

En siis ollut järin vaikuttunut tästä Maybellinen versiosta,en ole aiemmin joutunut pettymään näin monessa seikassa tämän merkin ripsareissa.


Kumpi teillä toimii paremmin,joustavaksi jättävä ja ripsiin kovettuva ripsiväri? Ja mitä vesiliukoista ripsiväriä suosittelisitte?

4 kommenttia:

 1. Tykkään ehdottomasti joustavasta lopputuloksesta, mun vesiliukoiset lempparit löytyy Max Factorilta: 2000 Calories. False Lash Effect Clump defy extensions ja False Lash Effect sekä Masterpiece, mulla jotain syystä MF:n ripsarit toimii kuin unelma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitto en oo kokeillu MF:n ripsareita varmaan kymmeneen vuoteen! Jospa sitä sit :)

   Poista
 2. Meinasin ostaa tämän, mutta sitten googlailin ja luin aika paljon huonoja kokemuksia. Edelleen Maybellinen Lash sensational on se mun suosikki ripsiväri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki elän jotenki siinä uskossa et Maybelline kyl osaa ripsarit,nyt vaan tuntu tulevan huti :)

   Poista