torstai 26. toukokuuta 2016

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Liikutuin muutama kuukausi sitten niin saamistani synttäritoivotuksista että lupailin silloin jonkilaista arvontaa teille ihanille!

Kevät ja kesä on aina uudistumisen aikaa,ihon luontainen hohto ja kauneus on kova sana. Sillä halusinkin arpoa teille jotain joka avittaa tuossa tehtävässä :)


Arvonnassa onkin nyt sitten pakettina:
Purelogicol Intelligent Toner
Purelogicol Tri-Peptide Deep Cleanser
Superdrug Naturally Radiant Glycolic Overnight Peel

Purelogicol Intelligent Toner:
Tämä älykäs ihoa tasapainottava geelimäinen kasvovesi sisältää Normaseb-yhdistettä, joka tasapainottaa rasvaisen, kuivan ja sekaihon talirauhasten toimintaa. Viilentävä seos poistaa hellästi puhdistusaineen jäänteitä, puhdistaa huokosia ja auttaa palauttamaan ihon oikean pH-tason.
Granaattiomenauute antaa ihosoluille voimaa, samalla kun rauhoittavat kasviperäiset aineet kamomilla ja aloe vera jättävät iholle pehmeän, kosteutetun ja virkistyneen tunteen.

Purelogicol Tri-Peptide Deep Cleanser:
Tämä kevyt puhdistusvoide sisältää kehittynyttä tripeptidiä, joka auttaa poistamaan myrkkyjä ihosoluista. Se poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti epäpuhtaudet, meikin ja bakteerit, suojaten samalla ihon luonnolllisia lipidejä. Puhtaat kasviperäiset aineet kamomilla, vihreä tee ja mineraalipitoinen merilevä jättävät iholle kauniin pehmeän, ravitun ja kosteutetun  tunteen.

Superdrug Naturally Radiant Glycolic Overnight Peel:
Naturally Radiant Glycolic Overnight Peel is formulated with a unique energising complex infused with Kiwi Fruit and Mulberry Extracts to help revive skin's radiance and even out skin tone. With Glycolic Acid, a powerful Alpha Hydroxy (AHA) and a Fruit Acid blend, the refreshing gel formula also refines and retexturises the skin's surface, providing a brighter, more youthful complexion.


Odotin arvonnan kanssa näin pitkään koska halusin napata tuon Superdrugin tuotteen mukaan kipaistessani toisessa kodissani. Sehän on siis ihan puhdas "blogger made me do it!"-tuote. Tätä yöksi laitettavaa happoseerumia ovat siis hehkuttaneet niin monet britti-bloggarit että halusin jakaa hehkutuksen kanssanne!


Osallistuaksesi kilpailuun kerro minulle mitä juttuja tai millaisista tuotteista haluaisit lukea enemmän? Kerro myös mikä tekee sinut onnelliseksi juuri nyt :)

Sinun tulee olla rekisteröitynyt lukija bloggerissa tai bloglovinissa,jos bloglovinissa niin mainitse nimimerkki. Lisää viestin loppuun myös sähköpostiosoite että saan sinut kiinni. Ekstra-pisteitä saat tykkäilemällä Kultaisesta Kynsilakasta facebookissa.

Arvonta on auki maanantaihin 6.6 keskiyöhön asti. Onnea arvontaan muruset<3

22 kommenttia:

  1. Tuotearvosteluja on aina kiva lukea. Onnelliseksi juuri nyt tekee kesä, koulun loppuminen tältä keväältä ja uuden kodin hankkiminen, joka on lähiaikojen (ehkä jo huomenna!) projekti.
    Luen Bloggerin kautta ja tykkään Facessa (nimi Sari).
    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  2. Nyt kiinnostaa turve- ja tervashampoot ja muut luonnonläheisjutut. Ja onnelliseksi juuri nyt tekee hanasta juokseva lämmin vesi - putkiremontti on oiva muistutus siitä, että arjen itsestäänselvyydet joutuu välillä kyseenalaistamaan.
    Mukana arvonassa!
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kärsin itekin putkirempan jokin aika sitten,mitä luksusta saada vettä hanasta!

      Poista
  3. Bloggerin kautta seurailen :)

    Kosmetiikan suurkuluttajan tykkään lukea ihan kaikesta :D Tuotearvosteluista ja -esittelyistä saa aina napattua itselleenkin kaikkea mielenkiintoista kokeiluun :)

    shimmerblinger@gmail.com

    P.s. Oma blogini löytyy osoitteesta: http://blingershimmer.blogspot.fi/
    Tervetuloa tsekkaamaan miltä näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän sama vika täällä ^_^ Seurailenkin sua jo bloggerissa :)

      Poista
  4. Tykkään erityisesti haalinta ja tuote-esittely/arvostelu postauksista.

    Onnelliseksi tekee seesteinen elämäntilanne ja siitä johtuva stressittömyys.

    Seuraan bloggerin kautta :)

    vanilliini100@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo haalinnat onki jääny ihan kokonaan! Seesteisyys on aivan ihana lahja,toivottavasti kestää samalla linjalla :)

      Poista
  5. Löysin nyt vasta blogisi ja liityin lukijaksesi bloggerissa ja Facebookissa. Tykkään lukea uusista tuotteista ja niiden testauksista. Mukavaa alkavaa kesäkuuta!
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  6. Mahtavat palkinnnot! Seuraan bloggerin kautta. Ilmeisesti pääset käymään aika usein Superdrugissa, niin olisi hauska lukea vaikka mitä tuotteita sieltä kannattaa ostaa. Kesä ja lämpö on ehdottomasti se mikä tekee iloiseksi just nyt :)
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Superdrugilla on yllättävän ihania ihonhoitojuttuja ja niitä hehkutetaanki siellä sen verran et voiskin alkaa niistä kirjotella enemmän :)

      Poista
  7. Aaa, mie haluun tuon, tuon, tuon ja lottovoiton... Kuullostavat täydellisiltä tuotteilta pillereidenvaihdosta seonneelle iholleni.
    Luen bloggerin kautta.
    morgaise (@) hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah,saman aiemmin läpikäyneenä voin kyl samastua tuohon tuskaan!

      Poista
  8. Ostospostaukset, loppuneet tuotteet, edulliset kosmetiikkatärpit ainakin kiinnostaa.
    Onnelliseksi minut tekee kesä, vapaus ja uusi rakkaus, ja kaksi jälkimmäistä eivät ole mitenkään ristiriidassa keskenään :)
    Luen Bloggerin kautta ja tykkäsin fb:ssä.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Tuotearvosteluja on mukava lukea, kun voi poimia niistä vinkkejä omiin ostoksiin! :)
    Onnelliseksi minut tekee tällä hetkellä niinkin yksinkertainen asia, kuin viikonloppu! Ei siihen muuta tarvita... :D
    Lukijana bloggerin kautta ja tykkääjänä myös Facebookissa.

    xevex82(at)gmail.com

    VastaaPoista
  10. Mukana ihanassa arvonnassa! Bloggerissa olen lukija nimimerkillä Netteriina ja Facebookissa tykkäilen nimelläni Elise H.
    Luen mielelläni ihonhoitotuotteista ja kynsilakoista, ja myös postaukset loppuneista tuotteista kiinnostavat kovasti :) Onnelliseksi minut tekee pian alkava koko perheen yhteinen kesäloma :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Seuraan sinua bloggerin kautta. Minua kiinnostaa luontaistuotteet ja apteekin kosmetiikka, niistä olisi kiva lukea enemmän juttua :) Tällä hetkellä minut tekee iloiseksi sessuni ja 8kk vanha esikoinen :)

    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista