sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Wannabe-pirteyttä

Kun vettä tulee ja mieli on matalalla,on ne riemunkiljahduksen revittävä jostain muualta. Mikä ettei sitten kynsistä!

Olin ehtinyt jo unohtaa tänne jättämäni OPIn helmiäishohtoisen crackle-lakan ja kanarianlinnunkeltaisen Rimmelin. Arvelin että näistä tulisikin ihan kiva miksi. Ainakin pirteä jossei muuta ;)


Ensinnäkin.. Saanen olla erimieltä tuosta Rimmelin kuudenkymmenen sekuntin lupauksesta? Tämän kuivamisessa nimittäin kestäääääää.. Tämä ei myöskään peitä ensimmäisellä kerroksella vaan vaatii vähintään kaksi,ennemmin kolme kerrosta ettei lopputulos ole joka raitainen tai paikkapaikoin läpikuultava. Kärsivällisesti kerrostettuna 450 Sunny Days on kuitenkin kivan pirtsakka ja kirkas!

OPIn Pink Shatter on tosiaan helmiäshohtoinen joka oli minulle tämän hankkiessani ihan uusi tuttavuus crackle-lakoissa. Olin jotenkin niin tottunut siihen että tälläiset lakat ovat mattapintaisia. Yleisestiottaen tämä toimii moitteettomasti - ei merkkiäkään siitä että se olisi jähmettymässä pulloon mikä on enemmän kuin yleistä crackle-lakkojen kanssa ja kuivumisaika on vikkelä. 


Vasemmassa kuvassa halusin havainnollistaa miten kaunis pieni helmiäisenhohto Sunny Daysissä oikein on,harmi ettei se erotu oikeastaan ollenkaan kynsillä.

Huomasin muuten viikon kuluessa että ne kynnet joissa oli crackle-lakka Rimmelin päällä,ei lakka lohkeillut OLLENKAAN. Ihanaa!


Joko siellä on sielut täynnä auringonpaisteta?

2 kommenttia:

  1. Ihanat, tulee mieleen mun opiskeluaikojen lempidrinkki tequila sunrise. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nytpä kävi oikeen utsituttamaan tuo drinkki! :D

      Poista