lauantai 20. helmikuuta 2016

Tekstuuria ja palluroita

Nyt mennään sitten taas eri suuntaan kynsien kanssa! Jotain neutraalia ja jotain räväkkää - eli siis tekstuurilakkoja ja neon-palleroita.


Olin yllättynyt miten hyvin nuo pallurat kestivät kynsillä,taas siis pääsemme siihen että kynsillä olevien koristeiden on oikeasti oltava matalia toimiakseen jokapäiväisessä elämässä.

Teen töissä niin paljon käsilläni ja sormet on joka välissä joten voin kuvitella mikä olisi lopputulos söpön korkeiden koristeiden kanssa ;) Minulla nimittäin jos koriste kynsistä lähtee irti,lähtee yleensä ainakin kerros kynttäkin vaikkei se ole suoraan kynteen kiinnitettykään.


Käytin lakkoina kahta hyvin samantyyppistä tekstuurilakkaa,Make Up Storen Jessicaa ja Sally Hansenin Big Moneytä. Jessica on hieman vaaleanpunaisempi,peittävämpi yhdellä kerroksella ja tasaisempi pinnaltaan,Big Money on rouheampi lopputulokseltaan,enemmän kalpean kullan sävyinen ja läpinäkyvämpi.


Tekstuurilakoilla on vieläkin paikka sydämessäni ja toivoisinkin omistavani niitä joka sävyssä! ♡_♡ Peittävyys ja kestävyys on hyvää,kuivuminen nopeaa.


Millaiset tekstuurit teitä viehättävät?

4 kommenttia:

  1. Siis just tänään luin siitä, miten uusi kynsivillitys on erilaiset ja erikokoiset pallurat, ja mietin että miten ihmeessä kukaan pystyy elämään normiarkea isot pallot kynsissään. :D Mut nää sun pallurat on tosi söpöt ja pienet, onko ne siis tehty kynsilakalla myöskin vai ootko hankkinut pallerot jostain erikseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii mähän oon sit oikeen villitysten aallonharjalla! :D Nää on hyrrästä napattuja muovisia erikokosia palleroita,voiskin kokeilla josko kestäs pilkutustikku kädessä.. :)

      Poista