lauantai 20. helmikuuta 2016

Silloin kun nakuillaan

..No siis ei täysin nakuilla mutta karsitaan meikki neutraalimpaan suuntaan!

Harvoin täysin "nakuilen" paitsi kotioloissa. Kyse minulla ei ole siitä etten halua olla ilman meikkiä vaan lähinnä siitä että ohut kasvojeni iho reagoi todella nopeasti kaikennäköisiin lämpötilanmuutoksiin. Lehahdan siis aivan porsaanpunaiseksi niin lämpimästä,kylmästä,tuulesta tai ihon kuivahtamisesta. Tasoitan siis mielläni ihon väriä ja sitten taas toisaalta annan sille edes vähän suojaavan kerroksen meikkivoiteella.


Minulle tämä tarkoittaa sitä että silmämeikki karsitaan minimiin mutta pohja tehdään joko totuttuun tapaan tai kevyemmin. Yleensä kuitenkin laitan neutraalia luomiväriä,jotenkin ilman luomiväriä oleminen tuntuu niin kauhean oudolta!

Kulmat on myös täytettävä. Vaikka omat kulmani ovatkin tummat,on ne kuitenkin epätasaiset. Mitä lähemmäs nenänvartta mennään sitä harvemmassa kulmakarvoja on joten se näyttää aika hassulta. Ja onhan minulla tuo arpikin kulmassa joka vielä lisää efektiä kulmien puuttumisesta.


Tässä meikissä siis meikkivoide,peitevoide,puuteri,korostuspuuteri,aurinkopuuteri,kulmapuuteri ja luomivärinä alapuolella näkyvä "vaalein" Estee Lauderin paletista ja korostuspuuteria kulmaluulla.

Minähän sanoin ettei Lauderin paletin vaalein sävy ole mikään korostusväri omalla ihollani! :D


Mikä on teille se "nakumeikki"?

2 kommenttia:

  1. Nakumeikki: kuultava pohja, kulmat kuntoon, vähän ripsiväriä ja huulille huulirasvaa. Poskille jotain hempeää persikkaa, aavistus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että,itekin niin tykkäisin kuultavista pohjista!

      Poista