lauantai 20. helmikuuta 2016

Kookosmaitoa


No tottahan toki nyt on sitten kehissä taas seuraava OGX:n hoitoaine!

Viimeksi kirjoittelin kirsikankukkaversiosta ja nyt päästään kosteuttavaan kookosmaitoon. Kookos on tuoksuna ja makuna kyllä niin jännä,ihmiset joko rakastavat tai vihaavat sitä,hyvin harvoin törmää ihmiseen jolla ei ole mitään mielipidettä kookoksesta. Itse en esimerkiksi nuoruudessani tykännyt kookokset tuoksusta tai mausta mutta jotenkin vuosien saatossa aloin tykästyä molempiin ja tässä sitä nyt ollaan ;)


"Is your hair ready for a tropical vacation? Retreat to the islands. This exclusive blend with coconut milk, egg white proteins and coconut oils helps bring out your hair’s natural strength, elasticity, hydration and balance—all with a shine inspired by the tropics." 

Aivan niinkuin kirsikankukankin kohdalla,olin tyytyväinen tämän koostumukseen. Tätä ei tarvitse yrittää saada ulos pullosta tappelemalla. Tässä on mielestäni vähän suolaisen kookoksinen tuoksu,ei siis se yli-imelä esanssinen niinkuin hyvin monessa kookostuotteessa. Sitä en kyllä sano etteikö tämän tuoksu olisi voimakas! OGX:llä tuoksut kyllä ovat muutenkin yleensä aika voimakkaita.


Tämän luvataan antavan hiuksille elastisuutta,kosteutta,voimaa ja tasapainoa. Sanoisin tämän olevan esimerkiksi kosteuttavampi kuin kirsikankukka mutta kevyempi kuin keratiiniöljy versio. Tämä saa hiukset tuntumaan jo huuhteluvaiheessa liukkailta ja aamulla hiusten ollessa täysin kuivat näyttävät ne kauniin kiiltäviltä.

Jotenkin koostumuksessaan ja kosteuttavuudessaan tämä kuuluu keskikastin yläpuolelle. Jättää hiukset liukkaaksi,selviksi ja kiiltäviksi muttei kuitenkaan raskaiksi tai vahingossakaan likaisen näköisiksi niinkuin raskaammat hoitoaineet yleensä tekevät. Tuoksu jää hiuksiin vielä huuhtelun jälkeenkin joten jos olet kookoksen ystävä,pidät tästäkin!


Minun tutkimusretkeni tämän merkin tuotteisiin on jotenkin kyllä lähtenyt aivan lapasesta.. :D Nyt ollaankin jo lähinnä siinä vaiheessa että kaikkea olisi kokeiltava. Yleensä turvaudun hoitoaineiden kokeilemiseen - vähänkin pidemmillä hiuksilla niistä saa sen parhaimman kuvan. OGX:n tuoteperhe tuntuu laajenevan jatkuvasti vaikka Suomessa niitä onkin vähemmässä määrin tarjolla.

Ensimmäisenä törmäsin näihin Sokoksella mutta nyt Anttila näytti myös ottavan näitä valikoimiinsa joten kysyisinkin teiltä että missä te olette törmänneet näihin tuotteisiin?

4 kommenttia:

 1. Sama, mä inhosin nuorempana kookoksen tuoksua, nykyään rakastan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla pohjoismaalaiseen nenään aika voimakas tuoksu.. :P

   Poista
 2. Citymarket oli eka kauppa, jossain näin näitä Suomessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite taisin sokkarilla törmätä ekana näihin,tuntuviks saatavuus alkaa parantua siis :)

   Poista