perjantai 26. helmikuuta 2016

Ongelman ratkaisua?

Muistatteko vielä kun hankin tämän Clarinsin Enchanted-paletin? Sittemmin minulla on alkanut kasvaa jonkin sortin mieltymys kaikkiin Clarinsin luomiväripaletteihin ja tässähän tämä syy taitaa olla..

Tämä paletti on minulla ollut viikottain käytössä MUTTA paletin violetti (joka on muuten luonnossa paljon kirkkaampi) on osoittautunut varsinaiseksi murheenkryyniksi. Se haalistuu ja tummuu luomella lähes heti.


Mutta nyt!

Minulle kantautui Kicksin joulukalenterista merkin oma luomivärinpohjustaja. Pohjustaja on ohuen voidemaista eikä jää edes kovin tahmeaksi joten jotenkin odotukseni eivät olleet korkealla. Päätin kuitenkin laittaa sen varsinaiseen tulikokeeseen tämän ongelmaluomivärin kanssa ja vielä illalla se näytti tältä:


Edelleen intensiivinen ja KIRKAS. Aiemmin ja aiempien pohjustajien kanssa se on vain haalistunut ja mennyt jotenkin "rumaksi",epätasaiseksi. En tiedä mikä ihmeen taika tässä luomivärinpohjustajassa on muihin pohjustajiin verrattuna mutta jotenkin tämä vaan toimii haalistuvien luomivärien kanssa.


Seuraavaksi alankin kokeilla tämän kanssa kaikkia muitakin ongelmatapauksia ;)


Onko teillä ongelmallisia luomivärejä joita ette vaan saa toimimaan halutulla tavalla?

2 kommenttia: