torstai 25. helmikuuta 2016

Arkipaletti parhaimmillaan

Tänään pääsemme takaisin joululahjoina saamiini aarteisiin ja tarkemmin sanottuna ihanan neutraaliin MUAn palettiin joka hyppäsi heittämällä arkipaletikseni.


Tämäkin paletti oli siis joulupukin tulijaisia Englannista ja minusta onkin ihana saada kosmetiikkaa sieltäpäin. Minua ei haittaa että kyseessä on edullinen merkki tai että laatu ei kaikissa napeissa tasaisen hyvä,olen vaan niin täpinöissäni näistä monikäyttöisistä sävyista!

MUAn Amour-paletti sisältää helmiäisenhohtoisia,mattoja ja satiinisia luomivärejä. Sen lisäksi vasemmassa reunassa on kaksi voidemaista väriä,se minulle ei tosin ole auennut onko voidemaiset tuotteet nyt luomille pohjustukseksi,väriksi vai poskille korostukseksi tarkoitettuja. Väriä niistä ei lähde ja ne ovat liian liukkaita kestämään luomilla joten poskille ne suuntaa siis!


Sävyinä on erilaisia maanläheisiä ruskeita,muutama oikeasti tummempi varjostusväri aina mustasta tummaan violetinruskeaaan,jokunen "keskitumma" niinkuin paletin pronssi ja lähes ruusukulta sekä vielä muutama vaalea helmiäisenhohtava väri kulmaluulle ja silmänurkkaan.


Tällä saa niin kevyttä kuin voimakastakin jälkeä,luonnollista ja säväkämpää. Vaaleanpunaiseen taittava ruusukulta (nuolen mallinen nappi paletissa) on todella helmiäinen ja antaakin kivaa hohtoa meikkiin.


Onko teille luomivärien hinnalla tai merkillä väliä?

2 kommenttia:

  1. Mulla on ollut muutama MUAn paletti, mutta niissä ei ollut pigmenttiä tarpeeksi. Nyt testailen Makeup Revolution mattapalettia, joten tykkään kyllä antaa mahdollisuuden luomiväreille vaikke hintaa olisikin vain pari euroa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on molempia merkkejä ja onhan niissä ihan selkeesti laatueroja,jopa saman paletin sisällä. Hauskoja komboja tosin! :)

      Poista