maanantai 29. helmikuuta 2016

Heikkoja hetkiä

Haluan aivan ensimmäiseksi sanoa kiitokset kaikista eilisen onnitteluista,oli niin koskettavaa lukea niitä läpi! Siitä lähtikin sitten ajatus että voisin tässä jossain vaiheessa järjestää teille ihanille myöhästyneen synttäri-arvonnan :) Mutta nyt päivän aiheeseen..


Yleensä osaan vältellä alennusmyyntejä ja ne eivät nosta minussa mitään tunteita mutta sitten taas joskus.. Joskus hairahdan ja morkkiksen valtaamana hymyilen kuin Naantalin aurinko uusine aarteineni. 


Niinkuin voittekin arvata,sisäinen harakka voitti tällä kertaa ja sai minut hairahtamaan johonkin kimaltavaan. Sele-merkkien alennusmyynnit ovat kohtalokkaita!

Olen niitä naisia jotka harvoin ostavat selektiivistä kosmetiikkaa tai jos ostavat niin vasta tarjousten ollessa parhaimmillaan.


Tämä kaunis Diorin valopuuteri kökötti yksinäisenä kaiken Lancomen keskellä. Aluksi luulin tämän olevan ihan normipuuteri kunnes testerissä kimalti pienen pieni hentoinen hohde. Tämä ei siis varsinaisesti ole korostuspuuteri mutta tämä on täynnä todella hienojakoista himmeää helmiäisenhohtoa.

Löysemmällä siveltimellä tällä voi oikeasti tuoda valoa koko kasvoille näyttämättä diskopallolta ja tiiviimmällä siveltimellä tätä voi käyttää kuin kesympää korostuspuuteria poskipäillä. Kerrankin valotuote jolla ei tule vahinko övereitä!


Diorin tapaisesti valopuuteri tulee napakassa muovirasiassa ja kauniissa samettipussukassa. Olin tosin yllättynyt miten karhean huonolaatuiselta sivellin tuntui vaikken rasioiden omia siveltimiä yleensä kyllä käytäkään. Toinen yllätyksen aihe oli se että tämä oli yllättävän kovapintainen,tätä saa lähes hangata. Käytin aiemmin vuosia Diorin valotuotteita eivätkä ne koskaan olleet kovia!

Kesän tullessa voin vaan kuvitella miten kauniin heleää jälkeä tällä tulee koko kasvoille käytettäessä,nyt käyttö on vielä ollut suppeampaa. Sitä odotellessa♡Hairahdatteko te alennusmyynneissä ja mihin yleensä?

2 kommenttia:

  1. Vieläkin harmittaa, että itse ei tullut aikoinaan tätä ostettua, hirveä himo iski, kun taas muistin tän. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpa nyt kiva ku herätin sun himon tähän uudelleen! :D

      Poista