sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Turvallinen paniikkiratkaisu

Kelien ollessa kylmimmillään on blogit olleet pullollaan eri bloggaajien paniikkiratkaisuja ihonhoidon suhteen. Ihon ei edes tarvitse olla atooppinen kun se alkaa oikutella kylmistä ilmoista ja kuiva iho on herkkä kaikennäköisille herkistäjille. Ihon ollessa kuiva,voi se reagoida sellaisiinkin ainesosiin tai tuotteisiin joihin ei normaalikuntoisena edes reagoi.

Tässä siis minun paniikkiratkaisuni niihin päiviin kun kasvoille ei uskalla laittaa edes niitä tutuksi ja turvalliseksi havaittuja tuotteita.


Eucerinin AtoControlin tuotteista olenkin höpissyt jo aiemmin mutta vain ihovoiteen ja suihkuöljyn muodossa. Sarjaan kuuluu myös erikseen tuote kasvoille.

"Eucerin AtoControl Face Care Cream kosteuttaa, pehmentää ja vähentää karheutta sekä lievittää ihon kutinaa ja kiristävää tunnetta. Valmiste sisältää 12 % omega-6-rasvahappoja, jotka rauhoittavat ja ravitsevat kuivaa ja rohtunutta ihoa, sekä Licochalcone A:ta, joka ehkäisee tulehduksia ja ärsytystä. Iho tuntuu pehmeältä ja huomattavasti sileämmältä. Tuotteen on kliinisissä tutkimuksissa todistettu sopivan aikuisten, lasten ja yli 3 kk:n ikäisten vauvojen atooppiselle iholle."

Voiteesta kuitenkin huomautetaan että se sopii päivittäiseen ihonhoitoon passiivisten välivaiheiden aikana eli jos iho on jo tulehtunut tai todella ihottumainen,kannattaa turvautua ensin merkin Acute Care Cream-hoitovoiteeseen.


Voide on häiritsevän keltaista mutta yllättävän ohutta. Se leviää iholle ohuena kerroksena mutta jättää silti iholle hieman öljyisen tunteen. Paksumpanakin kerroksena tämä tosin imeytyy moitteettomasti. Tuoksu tässä on hyvin muovimaisen apteekkimainen mutta muuta en oikein tältä odottanutkaan,onhan tämän tarkoitus olla mahdollisimman neutraali.

Olen käyttänyt tätä ihan silmänympärysihoa myöten eikä se ole käynyt missään vaiheessa kirvelemään silmiä niinkuin usein voiteiden kanssa käy. Olen käyttänyt tätä jopa silmäluomilla atooppisen ihottuman aikaan,siinä vaiheessa tosin kävi oikein harmittamaan etten ollut hankkinut tuota Acute Care Creamiä tämän kaveriksi!


Voi kyllä allekirjoittaa tuon rauhoittavuuden,kiristys häviää välittömästi ja kutina hälvenee kihelmöinnin kautta täysin olemattomiin. Tälläiset hätäratkaisut ovat aivan loistavia!


Mikä oli teidän voidekombonne kylmimmillä ilmoilla?

6 kommenttia:

 1. Mä löysin vasta First Aid Beautyn Ultra Repair Creamin, joka todella kosteuttaa ja rauhoittaa. Öljyjäkin käytän reilusti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonki katellu vähän sillä silmällä ton merkin tuotteita,eiks ne oo hinta-laatu suhteeltaan ihan hyviä? :)

   Poista
 2. Päivällä tänään blogissa mainittu Jane Iredale BeautyPrep ja V 10 Plus C-vitamiini -seerumia, illalla Verso Skincaren Seerumi, yövoide ja päälle vielä Shiseidon naamio. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow siinä onkin aika kombo! :D Ite koitan aina noissa tilanteissa riisua kaikki ylimääräset ainesosat ja tuoksut.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo tää on ollu oikein pätevä sillon kun ei tahdo nassulleen mitään ylimäärästä. :)

   Poista