maanantai 1. helmikuuta 2016

Mavalaa ja puutarhajuhlia

Ennen kun ihastuin palavasti Sally Hanseniin,oli ykkösmerkkini Mavala. Laatu on aina ollut hyvä,pullojen koko aivan loistava säilyvyyden kannalta ja hinta kohdillaan. On ollut vuosien saatossa todella harvinaista etten olisi tykännyt Mavalan lakoista.

Nyt onkin tullut ulos Garden Party kokoelma!


Sävyt Iris ja Freesia pääsivätkin koristamaan kynsiäni tällä viikolla. Pulloissa Garden Partyn sävyt vähän hämäävät - ne ovat kynsillä huomattavasti kirkkaammat ja intensiivisemmät kuin miltä vaikuttaisi pulloissa tai netistä löytyvistä kuvista!

Creme violetti Iris peitti moitteetta jo yhdellä kerroksella kun taas kirkkaan persikkainen Freesia vaati kaksi kerrosta ettei jäisi raidalliseksi. Jännä,molemmat ovat kuitenkin creme lakkoja ja samasta sarjasta vielä,silti levittyvyys on erilainen.


Kaveriksi violetille Irikselle tuputtelin vielä kynnen tyveen Avonin Delicate Pink-lakkaa ja totella tyttömäisen kevät look oli valmis. Oikein harmittaa kun en pystynyt kuvaan vangitsemaan täysin miten sähäkän oranssi Freesia on!


Viimeiseksi oli vielä etsittävä Garden Partyn ständi,eikö ole aivan tajuttoman söpö?

Tähän sarjaan kuuluu vielä useampia vaaleanpunaisia sävyjä ja uskoisin niiden kulkevan samanlaisella uskollisella creme-linjalla,tosin näiden kahden lakan levittyvyys erot saivat pohtimaan minkälainenkohan levittyvyys on lopuissa?


Minulla onkin nyt uusi aluslakka ja kynsiä vahvistava lakka haussa,Mavalaan palaaminen on saanut miettimään josko uusia tuttavuuksia tekisi tämän merkin alueelta.


Onko teillä suosikkeja Mavalan pohjalakoissa?

4 kommenttia:

 1. Söpö lakkaus! Mää tykkään Mavalan lakoista ja niitä on kymmenisen kertynytki mulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon iteki tykästyny näihi! Valikoima on aivan loistava,ne joulun glitterit oli ♡_♡

   Poista
 2. Mä yritin monta vuotta käyttää Mavalaa, koska löytyy niin kauniita klassisia sävyjä, mutta nää ei vaan pysy mun kynsissä, lohkeaa jo samana iltana, jos aamulla on lakannut kynnet, joten luovutin. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on nii jänniä asioita,mulla taas kestää lakat aina huonosti mut nää on kestäny Mavalat kestää yllättävän hyvin! :D

   Poista