maanantai 4. tammikuuta 2016

Loppuneet 12/15

Ja ne olisikin sitten viime vuoden viimeiset loppuneet! En voi edelleenkään käsittää mihin viime vuosi meni mutta toivottavasti pääsen perille tästä vuodesta ennen kuin sekin on ohi ;)

Mutta siis niihin viimeisiin,muutamiin,loppuneisiin!


Palmoliven Feel Glamorous suihkugeeli oli niitä ihmeellisiä tapauksia joiden pitäisi periaatteessa olla kuorivia mutta noilla hitusten määrällä se ei kyllä tapahdu. Tuoksu oli kivan makea mutta koostumus kuivattava.

Jatkoon? Ei

XZ Rauhoittaiva Suklaa Vanilja Shampoo on jo ihan täysi vakkari. Ostan tätä aina uuden pullon kun edellinen loppuu vaikka olen niitä tapauksia joilla on se kymmenen shampoo pulloa samaan aikaan auki. Tuoksu on ihana,pesevyys hyvä mutta hellävarainen eikä ärsytä päänahkaa,päinvastoin.

Jatkoon? Aina<3


Kone Helsingin kynsilakanpoistoaineesta ehti jo kehkeytyä vakkari. Poistaa lakat nopsaan,sisältää pienen pienen tuoksun perus hajun lisäksi ja on edullista. Nyt tosin harhauduin toisille reiteille lakanpoistajan kanssa.

Jatkoon? Luultavasti.

Arctic Arbutinin Kasvovoide Ikääntyvälle Iholle oli neutraali mutta miellyttävä tuttavuus. Ei ärsyttänyt,oli ihan ookoo kosteuttaja ja rauhoittikin ihoa esimerkiksi saunan jälkeen.

Jatkoon? Mahdollisesti.


Sitten näihin harvinaisiin loppuneisiin!

DKNY Delicious Night ehti olla minulla jo vuosia mutta Suomeen paluuni jälkeen aloin käyttää sitä työtuoksuna. Jotkut erottelevat päivä-ja yötuoksut tarkkaan mutta minä voin hyvin käyttää tummempaakin tuoksua päivisin niinkuin yleensä teenkin,en vaan ole kevyiden tuoksujen ystävä. Syy siihen että tämä päätyi työtuoksuksi oli puhtaasti se ettei tämä ikinä kivunnut lempparikseni. Vaikka tuoksu oli aika tumma ja voimakas,jäi se silti pohjatuoksultaan minulle ontoksi. Ja minä kun tunnetusti yhdistän tunnetiloja ja paikkoja tuoksuihin niin mielummin jätetään ne lempparit kotiin työpäivän ajaksi ettei niistä sitten jatkossa tule aina työt mieleen! :D

Jatkoon? Ehkä vielä joskus.

The Body Shopin luomiväri tarttui minulle mukaan Englannista ehkä muutama vuosi sitten kun etsin hyvää "perusvaaleaa". Tämä oli vaalea hennon helmiäinen mutta hieman kultaiseen taittava luomiväri joka oli helppo yhdistää mihin tahansa eikä kimmeltänyt liikaa arkikäytössä. En nyt edes enää onnistu löytämään sävyn nimeä mutta uskoisin sen olevan lähinnä Golden Girliä.

Jatkoon? Ehkä vielä joskus


Vuoden viimeiset loppuneet olivatkin vähäiset mutta hyvä näin,onhan tämä meininki mennyt välillä vähän överiksi ;)


Kuinka usein teiltä loppuu hajuvesiä?

2 kommenttia:

  1. Multa taisi loppua viimeksi tuoksu reilu vuosi sitten, eli todella, todella harvoin. Syy on se, että niitä on niin paljon, joten loppuminen on aika mahdottomuus... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka niitä ei olis ku jokunen,on hajuveden loppuminen silti aika harvinaisuus! :D

      Poista