tiistai 29. joulukuuta 2015

Kynsihommia

Tänään vilkaistaan vaan ohimennen kynsiin jotka eivät jostain syystä ole kerinneet blogiin asti.


Ensimmäisenä vuorossa Kicksin joulukalenterista tulleet merkin omat kynsilakat. Suurena yllärinä minulle tuli lakkojen laatu ja peittävyys!

Yksi kerros antoi molemmissa sävyissä kuvan näyttämän intensiivisyyden ja peittävyyden. Lakoissa on leveä suti eikä ne raidoitu. Kestävyys on hyvin perusluokkaa muttei todellakaan huono. Miksi tälläiset meinaa jäädä vahingossa pimentoon!


Tässä kurkistetaankin leimailu-kokeiluihin. Tein vähän kauppaa erään ihanan kynsi-intoilijan kanssa laatoista ja sain samalla käytännönvinkkejä niin leimasimen pehmeydestä aina itse leimaamiseen asti. Leimailut voivat parhaimmillaan olla tosi säväyttävät mutta myös tuoda yksityiskohtia.

Ei todellakaan,helppoa tämä ei ole! Olen saanut sellaisia sotkuja aikaiseksi että lakkaa on löytynyt leimaamisen jälkeen poskestakin. Mutta toivo elää että joku päivä se ei enää olisi niin ylitsepääsemätöntä sähläämistä.

Itse olen tähän mennessä enemmän tykännyt koko kynnen leimailuista,ehkä jonain päivänä täällä nähdään vielä piempiäkin leimailuja kunhan kohdistaminen joku jumalanpäivä onnistuu ;)

4 kommenttia:

 1. Mä olen kerran kokeillut leimailua, never again. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ainakin valmiiks huonona päivänä leimailusta on ihan turha haaveilla! :D

   Poista
 2. Onpa ihania kynsiä! :) Leimailu on tosiaan ärsyttävän hankalaa, mutta sulla näyttää sujuvan jo todella hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja sillon kun on heikot hermot on se parempi jättää toiseen kertaan! :D

   Poista