maanantai 4. tammikuuta 2016

Joe Blason hiekkaa

Uusi vuosi oli ja meni. Olen tuskin selvinnyt joulusta niin nyt on jo vuosi 2016. Oli miten oli,uutena vuotena kipaisin kyllä katsomassa hieman yöelämää mutta kömmittiin jo kiltisti kotiin reilusti ennen sulkemisaikaa mikä ei välttämättä ollut edes huono ajatus ;)

Mutta tänään vuorossa hieman Joe Blascoa,tuota (luultavasti) kaikkien tuntemaa ammattikosmetiikan legendaa joka on tuonut niin peittävät meikkipohjat kuin ihonhoitotuotteetkin normaalikuluttajien saataville.


Minulla oli etsinnässä uusi perusvaalea luomiväri juuri loppuneen The Body Shopin version tilalle joten Joe Blasco vaikutti hyvältä vaihtoehdolta,onhan merkin luomivärit minulle ihan täysiä kysymysmerkkejä.

Sävy Sand on neutraali vaaleanbeige hienon hienolla shimmerillä jonka juuri ja juuri erottaa napin pinnasta,hyvinkin siis hyvä kokeiltava arkimeikkiin!


Tottakai olin kerennyt tätä jo kokeilla ja käpälöidä ennen kuvien ottamista mutta älkää antako sen häiritä ;)

Tässä kuvassa nimittäin näkyykin ihmetyksen aiheeni. Luomivärin saadessani sen pannu ei ollut kunnolla kiinni. Se on jumissa "poikittain",toinen puoli on kiinni pohjassa ja toinen ei.

Tokihan tämä on vain esteettinen haitta mutta jäihän se harmittamaan kun en saanut edes painamalla pannua pohjaan,kunhan se nyt ei sitten vaan helähtäisi alas jonkin reissun seurauksena? Ja ihan silläkin jäin tätä ihmettelemään koska eihän tämä merkki niitä halvimpia mahdollisiakaan ole.


Mutta itse luomiväristä. Se on hieman pöllyävää mutta todella satiinisesti ja pehmeästi levittyvää. Olen itse niin vaalea että tämä on minulle melkein liian tumma pohjaväri jos haen omaa ihonväriäni vaaleampaa versiota. Hohto ei juurikaan toistu iholla joten luomiväri sopii niillekin jotka pitävät enemmän mattaisesta tuloksesta.


Kestävyys on hyvä ja nappi on pigmenttinen,voisin siis sanoa että omalla suppealla kokemukselta näistäkin siis löytyy sitä Blascon kohuttua laatua!

Olen itse törmännyt Blascoon Sokoksilla mutta uskoisin että tätäkin myydään jo aika laajalti ympäri Suomen. Perusinformatiota näyttäisi löytyvän maahantuojan sivuilta (http://www.norriscos.fi/) tosin itse olisin kaivannut vielä vähän enemmän tietoa.


Millaisia kokemuksia teillä on Blascon tuotteista?

2 kommenttia:

  1. Itse tykkään tosi paljon varsinkin Blascon huulipunista. Ne levittyvät kermaisesti huulille, tuoksuvat hyvältä ja niissä on loistava pigmentti ja sävyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite taas olen käynyt miettimään merkin ihonhoitotuotteita.. :)

      Poista