keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Kirsikankukkaa ja ginsengiä

Minulla on mitä ilmeisimmin todellinen missio menossa tämän merkin suhteen. Näyttää nimittäin siltä että minun on käytävä jokainen sävy-ja koostumusvaihtoehto läpi! :D


Nyt vuorossa on kauniin hempeän vaaleanpunaisessa purkissa oleva Rejuvenating Cherry Blossom Ginseng Conditioner. Tämä versio on kyllästetty ginseng-juuren ja kirsikan kukan uutteilla sekä riisimaidolla ja bambu-uutteella. Varsin ihana aasialainen sekoitus siis!

Aika kokeillessani ensimmäista kertaa OGX:n hiustenpesutuotteita odotan jännityksellä millainen tämän koostumus tulee olemaan. Violettihan oli niin paksua ettei sitä saanut purkista ulos ja se tukki viemärin,tumman pinkki taas todella öljyistä ja hiukset jäi öljyisen tuntuisiksi huuhtelunkin jälkeen.

Tämän suhteen olin melkein järkyttynyt,tässä on kaikista OGX:ltä kokeilemistani tuotteista neutraalein koostumus! Tätä ei ole hankala saada purkista ulos eikä vaadi pitkää huuhtelua. Tuoksu on miedon kukkainen,arvelisin tämän tuoksun olevan juurikin sitä purkissa mainittua kirsikankukkaa.


Myös lopputulos oli yllättävä. Hoitoaine tuntui kevyeltä ja lähes ohuelta mutta hiuksia huuhdellessani ne tuntuivat ihanan silkkisiltä ja liukkailta. Harjaan hiukseni aina syntisesti märkänä eikä hiuksia tarvinnut selvitellä. Aamulla kömpiessäni hampaidenpesulle huomasin että hiukset ovat todella kiiltävät. Tämä oli siis selkeästi hyvä valinta!

Jännä sanoa mutta tämän suhteen voin allekirjoittaa tuotteen lupaukset,ilmavuutta juuressa,kiiltoa ja kosteuttavuutta pituuksissa. Harvoin pääsee myötäilemään purkkien lupauksia,olen lähes häkeltynyt ;)


Olen lähes valmis kruunaamaan tämän lempparikseni OGX:ltä mutta missio vielä jatkuu!


Kuinka te eliminoitte sähköisyyttä talvi-aikaan?

7 kommenttia:

 1. Mä käytän XZ suklaa-vanilja suihketta, jos on sähköisyyttä hiuksissa. Se on hyvä ja halpa tuote :). Kirsikan tuoksu on yksi mun suosikeista, joten tämä houkuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ite kans miettiny sitä XZ:n suihketta ku oon niin rakastunu jo sen shampoon tuoksuun<3 Kai myös jotkin voidemaiset hiuksiin jätettävät tuotteet ois hyviä karsimaan sähkösyyttä?

   Poista
 2. Hei onpas muuten kätevää että oot testannut näitä, oon nimittäin itsekin aina välillä pysähtynyt tutkimaan näitä purnukoita kaupassa mutten ole vielä rohjennut ostaa. Eniten mua kiinnostaa se turkoosi setti, ootko sitä vielä ehtinyt testaamaan? Hyvä tietää, että ainakin tämä pinkki toimii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin puhutko nyt siitä Argan öljy versiosta? Se on mulle vielä ihan täys kysymysmerkki mut yleisesti ottaenhan argan öljy on tunnettu kosteuttavuudestaan joten ei vois olla yhtään hassumpi vaihtoehto.. :P Nää pakkauskoot näissä on niin yllättäviä,hillittömiä pöniköitä!

   Poista
  2. Joo just se arganöljy-versio! :) Oon testaillut eri merkkien argan- ja moroccan oil -tuotesarjoja, mut tätä en oo vielä ehtinyt testaamaan!

   Poista
  3. Ite en oo vielä ihan hirveesti päässy tähä argan-villitykseen mukaan.. :P

   Poista
  4. Hei nyt kävi oikee häiriimään ni kyllä mulla on yks OGX:n Argan shampoo tuolla,siinä on vaan sellanen beige/pronssin värinen purkki. Näinköhä ne on vaa uusinu purkit vai onkohan tuo nyt sit jotain erilaista ku se sun puhuma? Tuo on nimittäin ainaki shampooks tosi hiukset pehmoseks tekevä mut tuoksu on OGX:lle tyypilliseen tapaan voimakas,tuo Jean Paul Gaultierin Le Malen ^_^

   Poista