keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Dermosilin tähdet

Nyt päästään minun yksiin lempituotteisiini nimittäin Dermosilin kosmetiikkaan! Dermosil on vääjäämättä tunnettu hellävaraisesta ihonhoitotuotteistaan. Lähivuosina se on mielestäni tullut tutummaksi myös joulun kausituotteistaan mutta kosmetiikan suhteen se on vielä tuntemattomampi.


Muistan aloittaneeni Dermosilin kosmetiikkaan tutustumisen merkin meikkivoiteesta - vaalein sävy oli kerrankin oikeasti neutraalin vaalea! Käytin sitä monta tuubia kunnes tuulet veivät eri suuntaan. Nytkin tilasin kyllä sen Dermosilin vaaleimman meikkivoiteen mutta jotain oli tapahtunut vuosien saatossa,nyt se oli auttamattomasti liian tumma :( Nämä muutokset särkevät niin sydämeni!


Kuvassa peitevoidepaletin sävyt ovat hieman tummemmat kuin luonnossa mutta aloitetaan. Vasemman puolimmainen käy yleisesti ottaen näppyjen peittämiseen,keskimmäinen vaaleanpunainen taittamaan tummia silmänalusia ja vihreä taittamaan kasvoilla olevaa punoitusta.

Vihreä on mielestäni näistä vahamaisin ja sen annostelussa kannattaakin olla tarkkana ettei yht'äkkiä kasvot todellakin ole vihreän kelmeät. Itse tapautan sormen vihreään nappiin ja taputtelen paikoilleen kasvoilla,näin myöskään ei tule hinkanneeksi kasvoja vielä punaisimmiksi. Beige ja vaaleanpunainen ovat kevyemmin ja ohuempina levittyviä. Mielestäni tämän paletin beige ei kuitenkaan ole yhtä vaalea kuin Dermosilin toisessa peitevoidepaletissa!


Tässä taas paletti on luonnossa tummempi ja sävyt kylmempiä kuin kuvassa. Tummin sävy on minulle aivan loistava! Syvä kylmän ruskea. Tottakai överit saa aikaan jossei ole varovainen,tämä nimittäin on aika pigmenttinen. Jos haluan keventää ihmettä käytän myös keskimmäistä nappia. Se tosin on auttamatta liian vaalea ja lämmin omille kulmilleni. Paletin vaaleimman sävyn yhdistäisin kulmaluulle käytettäväksi,skarppiuttamaan kulmia. Se ei ole kauhen pigmenttinen eikä hohtava,sanoisinko lähinnä satiininen.


Olen aivan onnessani että suomalaisiin tarpeisiin tulee tuotteita!

Olen nimittäin tuskastellut useinkin esimerkiksi vihreän "peitevärin" löytämisen kanssa,oletteko edes huomanneet miten huonosti niitä on markkinoilla? Toiseksi voisin mainita kerrankin tarpeaksi kylmän sävyisen tumman kulmavärin - jostain syystä kulmavärit ovat aivan liian usein todella punertavia. Mahtavaa!


Käytättekö te puuterimaisia kulmatuotteita?

2 kommenttia:

  1. Mä en osaa, oon yrittänyt. Olen kynäihmisiä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas en oo onnistunu löytämään kynää jossa ei ois liian pehmeä kärki :S

      Poista