keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Another Work Flow

Työaamujen look vaihtelee jonkin verran riippuen siitä millaisella fiiliksellä sitä aamulla ollaan,miten naamallaan sitä on yö taas nukuttu ja miten paljon aamulla on aikaa.Hätäisimpinä aamuina turvaan tuttuun ruskeaan,sipaisen liikkuvan luomen ylöspäin häivyttäen yhdellä tummemmalla ruskealla ja korostan kulmaluita ja silmen sisänurkkaa vaaleammalla.


Niinä ei-niin-kiireisinä aamuina saatan tehdä tummemmalla luomivärillä rajaukset,tuputella liikkuvalle luomelle astetta vaaleampaa luomiväriä ja taas kulmaluille shampanjan vaaleaa. Työaamuina en todellakaan tartu rajaustussiin,hyvä että kahvikuppi kestää kädessä.


Virkeimpinä aamuina rajaan silmät luomivärillä niin ylä-kuin alapuoleltakin ja saatan tehdä tummempia varjostuksia tai pieniä yksityiskohtia silmämeikkiin. Pohjameikki on nyt kestänyt jo samana pidemmän aikaa - Natural Coden Matt-meikkivoide ja Benefitin High Beam sekoitettuna yhteen toimii loistavasti!


Mikä on teille huonon iho-tai kasvopäivän paniikkimeikki?

2 kommenttia:

  1. On, aina jos oon epävarma ihosta tai haluan tosi kestävän meikin, käytän Biothermin C.C:tä se on vaan niin paras ja siihen voi luottaa. Eli meikkipohjaan satsaan ja kirkas huulipuna pelastaa kaiken. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on hauska huomata miten on selkeesti sellaset "turvalliset vaihtoehdot" ankeisiin aamuihin :)

      Poista