lauantai 16. tammikuuta 2016

Clarinsin pehmeää lämpöä

Jos siellä ruudun takana on muita kalpeita tapauksia,voitte tuntea tuskani aurinkopuuterin metsästämisessä. Aurinkopuuteri on hankala todella vaalealle iholle,se ei saa olla liian oranssi tai liian harmaa,se ei saa olla liian tumma tai liian pigmenttinen.


Jo kauan minulla on ollut käytössä The Body Shopin vaalein lähes mattainen aurinkopuuteri mutta uusien tuotteiden testaaminenhan vaan on yksinkertaisesti ihanaa joten uudet vaihtoehdot ovat jatkuvasti haussa.


Clarinsilta tulee lähes jatkuvalla syötöllä kausipaletteja niin silmille kuin kasvoillekin ja olinkin aivan onnesta soikeana kun tämä kasvopaletti päätyi minulle kierrättämisen kautta aivan kuin varkain. Olen pitänyt valtaosin tälläisiä kasvopaletteja väistämättä joko aivan tummina tai aivan kimaltelevina itselleni arkikäyttöön.


Tämä kasvopaletti olikin aivan loistava keksintä! Siinä on luonnollista beigeä,tummempaa ruskeaa,persikansävyä ja kirkkaan pinkkiä. Pinkki on sen verran tehokkaasti eroteltu alaosaan ettei sitä tarvitse hirveästi varoa sutiessaan paletista. Ruskea tuo lämpöä mutta sitä voi tehokkaasti pehmentää oranssilla ja beigellä tuodakseen vaaleamman lopputuloksen.

Ainoa miinuspuoli tässä paletissa on se että se "kovettuu" nopeasti. Olenkin joutunut sitä jo usemman kerran rapsuttelemaan että satiininen puuteri tarttuisi paremmin siveltimeen. Tokihan senkin voisi laskea huonoihin puoliin että paletista jää väistämättä osa käyttämättä kun itselleni käytännöllisemmät värit ovat kuluneet liian pitkälle.


Lopputulos on kuitenkin arkikäyttöön juuri se mitä etsin. Haalea mutta silti hieman lämmin. Ei silmiinpistävä mutta yleisvaikutuksen tuova. Tällä pystyy myös hieman varjostamaan poskiluita. Puuteri on satiininen eikä missään nimessä kimalteleva tai likaisen näköinen eikä tällä kyllä saa övereitä aikaiseksi edes puoliunessa.

Nyt tulinkin siihen johtopäätökseen että on alettava kytistelemään Clarinsin tuleviakin kasvopaletteja,sen verran tähän tykästyin!


Millainen on teidän jokapäiväinen aurinkopuuterinne? Mitkä ovat Must Have-ominaisuudet?

9 kommenttia:

 1. Mä rakastan himmeästi hohtavia aurinkopuutereita, koska hohto on vaan mun juttu. Jokapäiväisessä käytössä Michael Korsin Glow on lyömätön, jos haluan enemmänkin tehdä varjostuksia niin sitten käytössä on Guerlain. Mutta toi Kors on se ehdoton lemppari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin tykkään kyl hohteesta mut en oo löytäny vielä sellasta mikä ei olis liian hohtava tähän tarkotukseen :S

   Poista
 2. Tällä hetkellä oon nappaillut Avonin matta-aurinkopuuteria arkeen ja tärkeitä ominaisuuksia etenkin nyt talvella on se, että ei anna liikaa väriä eikä kimalla. Laitan kyllä yleensä vielä poskipunaa, jossa voi sitten olla hohdetta :)

  Toi Clarinsin palette on tosi nätti! Mulla oli samantyyppinen paletti Clarinsilta, mutta kovettui nopeasti, niinkuin sanoitkin, ja heitin sen jo menemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän noissa sit oikeen on kun ne kovettuu niin kauheen hanakasti? O.o

   Poista
 3. Kaunis paletti! Mä tykkään eniten viileistä sävyistä mutta silti kaikki aurinkopuuterini taitavat olla enemmän lämpimiä, ehkä niitä on enemmän tarjolla kuin viileitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite näin kalpeena pelkään niitä liian oransseja tapauksia,niitä tuntuu olevan ihan hirveesti :S Nätti paletti joo mut kyllähän tuo hieno kuviointi menee niiiiin pilalle nopeesti! :D

   Poista
 4. Käytän Narsin Lagunaa jokapäiväisesti mutta käytössä on aktiivisesti myös Too Facedin Milk chocolate, se vaaleampi versio siis, joka sopii aika hyvin vaaleallekin iholle. Pigmenttinen se on, joten varovaisesti saa käyttää, mutta vaalea sävyltään ja tuo kivasti lämpöä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Nars on mulle vielä ihan kysymysmerkki vaikka oonkin paljon siitä kuullu! Käsittääkseni niillä olis myös tosi vaaleita meikkivoiteita?

   Poista
  2. Kyl joo on, se vaan kun niitä huonosti pääsee missään kokeilemaan ellei sit vaikka Tukholmaan oo sattumalta lähdössä :-)

   Poista