keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Vanhat rakkaat

Jostain syystä kauan ostin Friedan hiuslakkaa. Tuoksu ei ikinä miellyttänyt mutta koostumuksessa ja pitävyydessä oli sitä jotain. Se oli napakka muttei lähmä,tarpeeksi hienojakoinen ja nopeasti kuivuva.

Olen vuosien saatossa kokeillut Friedalta vaikka mitä mutta varsinkin hiustenpesuaineet ovat olleet tuoksuillaan jotenkin luotaan työntäviä,ne olivat jotenkin mitäänsanomattomia.

Kuitenkin yhdet lempparit minulla on siltä saralta ollut jo kauan!


Vaikka kyseessä on tuotteet jotka sopivat kaikille hiustyypeille,mielestäni nämä ovat ihanan kosteuttavat,kiiltoa tuovat ja selvittävät. Ja se on jo paljon!

Koostumus on molemmissa paksua,miedosti eukanlyptykseltä tuoksuvia mutta jotenkin nenäni haistaa tässä silti jotain pehmeyttäkin.

En yleensä välitä mintun,eukanlyptyksen sun muiden tuoksuista mutta tämä ei ole voimakas tai nenään pistävä.


Shampoo ja hoitoaine lupaa stimuloida päänahkaa ja vahvistaa hiuksia. Niihin vaikutuksiin en ole sen suuremmin perehtynyt tai eroa muihin huomannut mutta sen tiedän että hiukset tykkää.

Vaikka tässä onkin viilentävänä ainesosana eukanlyptys,ei tämä kihelmöi tai polttele päänahkaa,pelkäsin sitä nimittäin alunalkaen.
Onko Friedan pesuaineet teille tuttuja?

2 kommenttia:

  1. Nuo näyttää mielenkiintoisilta :)! En ookkaan ikinä aikaisemmin tainnut edes kuulla tuosta merkistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frieda tais olla yhessä vaiheessa vähän laajemmin Suomen markkinoilla mut ei tainnu vedota suomalaisiin kun nykyään sitä löytyy enää ripotellen.. :p

      Poista