maanantai 19. lokakuuta 2015

Jälkifiilistelyjä

En hehkutellut messuja etukäteen mutta näin jälkeenpäin ajattelin kirjoitella muutaman sanasen. Tämän vuoden messuthan olivat minulle ensimmäiset kauneusmessut ikinä joten menin sinne mielenkiinnolla ja uteliaisuudella.

Päiväni alkoi aamulla viideltä ja olin takaisin kotona vasta illalla kymmeneltä joten lauantai oli kaikenkaikkiaan minulle piiiiiitkä päivä!

Ihmisten valtava määrä yllätti minut aivan täysin,liikkuminen on ison osan ajasta hankalaa ja jonot joka paikkaan valtavat. Käsittääkseni tänä vuonna kivuttiin 50 000 käviään kun viime vuonna niitä oli vielä useampi tuhat vähemmän.

Messuista jäi hyviä ja huonoja fiiliksiä. Tein uusia tuttavuuksia ja sitten taas tutustuin myös sellaisiin persooniin jotka käyttäytyivät työnsä puitteissa asiattomasti. En ole ikinä voinut ymmärtää huonoa asennetta töissä,varsinkin ns. hyvän olon tapahtumassa niinkuin tämä?

Tulen vielä kirjoittelemaan "messu-saaliista",eihän se nyt ollut mahdollista päästä sieltä pois tyhjin käsin ;)


Mitkä fiilikset sinulla jäi messusta tai aiotko mennä ensi vuonna?

2 kommenttia:

  1. Voi apua, siellä on taidettu herätä sitten väärällä jalalla. :o Ymmärrän, että ruuhka ja yms. voi saada kiireen vaikutelman, mutta huono asenne työhön ei ole koskaan perusteltavissa millään.

    VastaaPoista