maanantai 12. lokakuuta 2015

Ritualsin öljyisiä suihkuhetkiä

NYT SEN LÖYSIN!

Olin nimittäin liiton tapahtuman merkeissä laivalla ja törmäsin Baltic Queenilla Ritualsin tuotteisiin. Siis milloin ne ovat sinne tulleet?? Ihanaa!

Olen tunnetusti ihon hellimisen ystävä ja suihkussa en rakasta mitään muuta enempää kuin suihkuöljyjä ja vartalonhoitoaineita.


En siis voinut hillitä itseäni ja nappasinkin mukaani Ritualsin kaksi eri tuoksuista suihkuöljyä neljästä vaihtoehdosta. Miten vaikeaa olikaan jättää ne kaksi muuta hyllyyn odottamaan seuraavaa kertaa!

Onhan kymmenen euron summa suihkuöljystä kirpeä mutta.. Näissä haluissa ei aina ensimmäisenä järki asioista päätäkään ;)


Sakura Springissä tuoksuu riisimaito ja kirsikan kukka. Minun makuuni tuoksu on vähän pistävä ja terävä,odotin tämän olevan pehmeämmän tuoksuinen. Kirsikankukka on useissa tuotteissa huomattavasti pehmeämpi ja makeampi.

Koostumus on tutun ohuen öljyinen ja se vaahtoaakin hillitystii,annostelun kanssa tämän kanssa saa olla aika runsaskätinen.


Punaisessa purkissa piileekin sitten tuoksuna intian ruusu ja makea manteliöljy. Shanti Showerin viimeistään odotin olevan mausteisempi ja makea mutta tämänkin tuoksu jäi yllättävän teräväksi vaikka olikin pehmeämpi kuin Sakura Spring.

Tuoksu molemmissa öljyissä on voimakas ja se peittääkin lähes loppuun asti sen suihkuöljyille tyypillisen tuoksun.


Pesuteho on mieto ja pehmentävä muttei siltikään lopputuloksessa voita sitä Nivean halpis-versiota johon olen ihastunut jo vuosia sitten. Jotenkin jaksan vaan hämmentyä siitä miten useat suihkuöljyt jättävät ihon kireän narskuvaksi!Onko Rituals teille tuttu merkki?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti