torstai 3. syyskuuta 2015

Kynsilakoista

Kynsilakat.

Tekstuureja,koostumuksia,erilaisia siveltimiä,pieniä ja isoja. Vaihtoehtoja on tuhansia ja usein jemmat räjähtääkin käsiin.

Omat jemmat on kärsineet jatkuvasti muuttamisesta,ensin maan sisällä sitten toisen maan sisällä ja sitten vielä takaisin Suomeen muuttaessa.


Nykyään kaikki lakkani mahtuvatkin yhteen reppanan näköiseen koriin joka omasta mielestäni kaipaisikin kipeästi täydennystä!

Omat kynteni ovat aina olleet ongelmalliset. Paperinohuet,pehmeät ja lohkeilevat. Ei siis tarvitse kun kerran rapsutella hintalappua irti ja kynsi lohkeaa.


Olen huomannut että lakan saa kestämään parhaiten mahdollisimman pienellä kerrostamisella,useimpi lakkakerros kovettuu kovemmaksi ja kynnen antaessa luonnollisesti myöten on lakka väistämättä pilalla. Toinen vaihtoehto sitten lienee aivan hillitön kerrostaminen että kynnestä saisi mahdollisimman kovan ja taipumattoman.


Pidin rakennekynsiä vuosia mutta nykyisessä työssäni ne tekisivät minusta aivan avuttoman ja luultavasti menisivät kamalan näköiseksi nopeasti. Niinpä siis poistankin lakan joka perjantai,rasvaan ja huollan raivolla koko viikonlopun ja sunnuntaina lakkaan kynnet uuteen uskoon uutta viikkoa varten.

Kosteuttaminen on oleellista ja lakan alla käytän aina Trindin Nail Repairia,olen huomannut että se pitää lakkani parhaimpana ja antaa edes hieman vahvuutta kynsilleni.Mikä olisi teidän suosituksenne pehmeille,ohuille ja lohkeileville kynsille?

2 kommenttia:

  1. No se Bakelin Efabody, kallista, mutta oma liuskoittuminen loppui oikeastaan kokonaan, kun aloin käyttämään sitä käsivoiteena öisin. :) Mulle ei esim. öljyistä ollut mitään apua tohon ongelmaan, eikä vitamiineista, joita napsin muutenkin joka päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon iteki pistäny merkille et kosteutus on tosi tärkeessä roolissa,harmi et lakattomia päiviä on niin vähän mahdollista pitää!

      Poista