keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Häkellyttävän silkkistä levittyvyyttä

Mikäli olette nyt huomanneet olen yrittänyt ryhdistäytyä ja tutustella myös luonnonkosmetiikan puoleen. Olen aiemmin napannut tyyriimmistä hankinnoista lähinnä selektiivistä kosmetiikkaa silloin kuin budjetti antaa periksi mutta miksi ei joskus luonnonkosmetiikkaakin? Ennakkoluulot luonnonkosmetiikasta ovat myös osasyynä tähän joten nyt onkin ollut jo korkea aika rikkoa kaavoja!

Zuii Organic on pistänyt silmiini jo useassa blogissa. Eniten olenkin saanut lukea pohjustajista ja luomiväreistä. Luomiväreissä itselle on kulkeutunut enemmän huteja kuin täysiä kymppejä joten tämä olikin enemmän kuin tervetullut yllätys!


"Zuii Organic luomumeikit on valmistettu luomuruusun, luomujasmiinin ja luomukamomillan kukkien terälehdistä, luomuisista ja hoitavista kukka- ja kasviperäisistä öljyistä ja uutteista, vitamiineista ja mineraaleista. Luomusertifioituja ainesosia on aina vähintään 95 prosenttia valmistusaineista ja kaikki ainesosat ovat luomutuotteiden valmistukseen hyväksyttyjä ainesosia."

Täytyy myöntää etten ole vielä ikinä käyttänyt tämän kanssa minkäänlaista luomivärinpohjustajaa ja tämän koostumus on INTENSIIVINEN. Väri on runsas,pehmeä,tarttuu kuin unelma ja pigmenttiä riittää.


Itselläni on todella syvä,metallinhohtoinen vihreä (Moss) ja sillä onkin pehmeytensä takia helppo saada överit aikaiseksi jossei ole varovainen. Hassua sanoa mutta olen onnellinen siitä,tämän kanssa ei ainakaan tarvitse ikinä miettiä ettei väriä tarttuisi tarpeeksi!


Eihän nyt välitetä punertavista ja turvonneista silmistä (aamut ei ole minun juttu..) mutta tässä on kevyt työvarjostus jossa käytin vihreää tosi varovasti mutta meinasin silti saada sitä iholleni aivan liikaa. Mikä helmi!


Oletteko te hurahteneet tähän australialaiseen merkkiin?

4 kommenttia:

 1. Mä tykkään kovasti Zuiin luomiväreistä, poskipunista, primeristä ja meikkipohjasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo luomivärit oli mulle kyl aivan totaalinen yllätys!

   Poista
 2. Mulla on Zuiin luomiväreistä juurikin tämä Moss ja kirkkaampi omenainen Jade. Käytin Zuiin puristemeikkivoiteen jo loppuun ja Mango-poskipuna on yksi eniten käyttämiäni kategoriassaan. Tykkään siis todella paljon merkistä ja tunnustan hipelöiväni niitä aina jos vain satun saman liikkeeseen :D. Zuuin nelikko-luomiväreissä on tosi kivoja yhdistelmiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis olin tosi yllättyny! Ilman pohjustajaakin tuo oli niiiin pigmenttinen ja hyvin levittyvä. Kävin jo pohtimaan josko kävis kattelemaan vaaleeta pohjasävyä tältä merkiltä ku entinen vetelee viimesiään :p

   Poista