torstai 3. syyskuuta 2015

Note to self

Ihminen oppii virheistään. Tai joskus ei. Joskus saman virheen tekee aina uudelleen eikä taaskaan ole mitään opittu.

Minähän olen henkeen ja vereen tuoksuihminen - mitä paremmalle jokin tuoksuu,sitä suuremmalla todennäköisyydellä käytän sitä vaikkei se olisikaan paras mahdollinen tuote itselleni.Olen myös maininnut että hajuaistini on erittäin tarkka,arkielämässä jopa häiritsevän tarkka. Yhdistän elämäntilanteita,hetkiä ja muistoja eri tuoksuihin täysin tahtomatta.

Niinpä ne muistot ei aina olekaan positiivisimpia mahdollisia mitä tuoksuihin tulee.


Teen saman virheen jatkuvasti. Voin fyysisesti huonosti ja ajattelen että ehkä tämä ihanalta tuoksuva käsivoide nyt jotenkin parantaa tätä kammottavaa pahoinvointia ja voila! Tämä käsivoide on minulle ikuisesti pilalla. Kaikilla seuraavilla kerroilla kun edes haistan sen,tulee minulle fyysisesti paha olo.

Sama pätee kipeänä olemiseen tai siiderinhuuruisten illan päätteeksi suihkutteluun. Kyllä,pesen hiukset joka ilta joten jopa baari-illan jälkeen minun on vaan pakko päästä heti suihkuun! :D


Jopa nämä suihkutuotteet ovat tämän jälkeen "pilalla". Niinpä esimerkiksi kuumeessa ollessani pyrin käyttämään tuotteista joista en jo valmiiksi ollut niin innoissani etten vaan sattuisi mielikuvissani pilaamaan mahdollista lempparituoksua.

Sama "pilaantuminen" pätee myös vaikeisiin henkisiin tilanteisiin. Jos käytän tuoksua vielä sen kyseisen vaikean tilanteen jälkeen,on oloni raskas koko päivän. Tai jos pesen itseni niillä tuotteilla suihkussa,vaivun omiin ajatuksiini.


Yhdistättekö te fyysisiä tai henkisiä tuntemuksia tuoksuihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti