keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Pehmeää valoa

"Mia Höytö Cosmetics syntyi rakkaudesta kauneutta, luontoa ja kaikkea elävää kohtaan.
Sarjan takana on Mia Höytö, nuori nainen jonka innostus luomuruokaan kasvoi kiinnostukseksi luonnonmukaista kauneudenhoitoa kohtaan.

Mian iho joutui koville Suomen vaativassa ilmastossa, mutta toimivia ja oikeanlaisia ihonhoitotuotteita oli vaikea löytää. Lopulta Mia päätti tarttua haasteeseen ja kehittää itse hoitavan luonnonkosmetiikkasarjan.

Yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa kehitetty Ecocert-sertifioitu ihonhoitosarja lanseerattiin syksyllä 2012."


Merkin ihonhoitotuotteet ovat kauniin yksinkertaistettuja ja ylellisen näköisiä. En tiedä mikä siinä on mutta jotenkin tuollainen "kylpylämäisyys" ja tietynlainen eleettömyys vetoaa minuun.

MHC on keksinyt tuotteilleen upean suomalaiset nimet jotka saavat minut ainakin hymyilemään. Säihke,Kaunis,Silkki.. Aivan ihania!


Valo silmänympärysvoide on pumpusta tullessaan todella runsaan näköistä mutta levitettäessä leviää iholle ohuena kerroksena ja imeytyy häkellyttävän nopeasti. Määrällisesti tätä tarvitaan todella pieni määrä ja voide onkin riittoisaa.

Silmänympärysvoiteeseen on yhdistetty helliviä ainesosia. Mustaseljankukkauute helpottaa turvotuksen ja tummien silmänalusien kanssa,tyrninsiemenöljy kosteuttaa ja toimii antioksidanttina,karitevoi jelppii pienien juonteiden kanssa taistellessa ja kaurauute rauhoittaa ja uudistaa ihoa.Itselläni kaikki silmänympärysvoiteet turvottavat silmiä mutta tämä teki sitä yllättävän vähän. Mitta-asteikolla (1-10) ajatellen noin nelosen verran. Esimerkiksi Estee Lauderin Revitalising Supremen kanssa noustaan vähintään seiskaan asti joten simmut ovat huomattavasti katseen kestävämmät tämän kanssa aamuisin!

Olen käyttänyt tätä ainoastaan kesäaikaan joten en tiedä onko kosteutustehot aivan riittävät talviaikaan. Oma atooppinen ihoni kuitenkin on tätä rakastanut eikä ole reagoinut negatiivisesti missään vaiheessa.


Plussaa vielä ehdottomasti pumppupullosta josta voi annostella juuri niin pikkuruisen määrän kuin haluaa!

Tottakai onnistuneen ja ärsyttämättömän kokeilun jälkeen minua jäi vielä kutkuttamaan Pumpuli-käsivoide,Unelma-Intensive Moisturizer sekä Silkki-bodycream. Puhumattakaan siitä että ainahan pitää kannattaa suomalaista :)
MHC:n ihonhoitotuotteita löytääkin esimerkiksi vaikka merkin omilta verkkosivuilta.Onko Mia Höytö Cosmetics teille tuttu merkki?

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä hirmu riittoisa tuote, oon jumahtanut tähän ja käyttänyt tätä joka ilta jo varmaan kuukauden putkeen ja epäilen, etten ole käyttänyt edes 1/10 sisällöstä. :D Tykkään siitä, että tosi kosteuttava, joten siksi sopii juuri yöksi. Aamulla tykkään käyttää kevyempiä koostumuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä on todellakin riittoisa! :D

      Poista