keskiviikko 19. elokuuta 2015

VS

Victoria's Secret. Tämä merkki ja sen tuotteet jakavat mielipiteitä ja mieltymyksiä. Alusvaatteet ovat kauniita ja tuoksutuotteet ätläköitä.

Olen aiemmin omistanut yhden vartalosuihkeen kyseiseltä merkiltä ja se oli aivan liian paljon kaikkea. Todella makea,todella hedelmäinen,todella voimakas. Love Spell ei vaan ollut mun juttu.

Olen niitä ihmisiä jotka pitävät tummemmista mutta makeista tuoksuista,ei pistävän pirskahtelevista. Ei sillä,pidän kyllä voimakkaistakin.


Ollessani Kööpenhaminan lentokentällä oli kädessäni vielä viimeiset paikalliset hilut joista oli päästävä eroon ennen seuraavan lennon lähtöä joten hipsin Victoria's Secretin liikkeeseen.
Siellä sattui vielä olemaan alennusmyyntikin!


Olin jo melkein kolme viikkoa kärsinyt rampauttavasta flunssasta ja hajuaistini oli todellakin jossain ihan omissa sfääreissään. Tai siis ei lähimaillakaan.

Sipistelin hädissäni pulloja ja luin kuvauksia,tuoksuttelemisestahan ei tullut mitään. Mansikkaa,persikkaa.. Ainoa turvalliselta kuulostava oli Amber Romance.


Settiin kuului vartalosuihke,suihkugeeli,vartalovoide ja paksukuorinen lähes kova meikkilaukku. Taisin maksaa koko setistä n.10e joten ei se niin huono kauppa ollut!

Itse tuoksu vaan oli minulle edelleen mysteeri ja odotinkin innolla hajuaistin paranemista päästessäni takaisin kotiin.


Aivan kuin Victoria's Secretin muutkin mistit,tulee tässä tietynlainen todella voimakas makeus esiin. Tuoksu on voimakas muttei kuitenkaan kovin pitkäkestoinen,aivan niinkuin vartalosuihkeelta voi odottaakin.

Suihkugeeli on yhtä voimakkaan tuoksuinen ja jättääkin jälkeensä tuoksun iholle pitkäksi aikaa. Ihovoidetta en ole vielä uskaltanut kokeilla koska iho on nyt sen verran ärhäkkänä että jätän sen suosiolla tuonnemmaksi.


"A seductive, warm fragrance. Ignite an Amber Romance, a sensual embrace of sultry amber and crème anglaise. Experience the luxury of fragrance. Refreshing formula is infused with conditioning aloe vera and calming chamomile."

Tuoksussa tulee minusta voimaikkaimmin esiin voimakas vaniljamainen makeus ja nimensäkin mukaisesti meripihka. Makeus aste kulkee mukavuusrajani reunoilla mutta tästä tuoksusta tulee jotenkin lämmin ja turvallinen olo.

Olen miettinyt myös Vanilla Lacen ja Coconut Passionin kotiuttamista,aivan kuin tässä nyt ei olisi ollut tarpeeksi makeutta.. ;)


Onko Victoria's Secretin tuotteet teille tuttuja?


2 kommenttia:

  1. Mun on pakko myöntää, etten omista yhtään VS:n tuotetta, ehkä oon liian vanha näihin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän näihin nyt liian vanha voi olla ;) Yllätyin siellä pyöriessä et VS:llä on myös ihonhoitotuotteita,törmäsin esim kasvonaamioon? O.o

      Poista