tiistai 18. elokuuta 2015

Simple: Puhdistusliinat

Ja höpinät Simplestä jatkuu.

Tällä kertaa vuorossa merkin puhdistusliinat.

Puhdistusliinat ovat ennen kaikkea näppärä apulainen esimerkiksi mökillä tai festareilla. Itse olen huomannut tarttuvani näihin äärimmäisen väsyttävän työpäivän jälkeen sohvalla maatessani ennen päikkäreitä. Tai toisaalta ollessani kiireessä aamulla.


Liinojen mainitaan sisältävän vitamineja eikä ollenkaan alkoholia,öljyjä,väriaineita tai ihoa ärsyttäviä kemikaleja. Olenkin huomannut tämän merkin tuotteiden olevan todellakin ärsyttömättömiä,ainakin omalle atooppiselle iholleni.

Liinoissa ei ole tuoksua muttei ne myöskään haise "hajuttomalle",useimmat varmasti ymmärtävät mitä tarkoitan. Ne ovat yllättävän kosteita ja meikki irtoaa hyvin,olen näillä jopa irroitellut silmämeikkiäkin. Ripsarit vaatii lapulla hellästi hauduttelua tai muuten saat kyllä hangata herkkää silmänympärysihoa.

Simpleltähän on vielä erikseen puhdistusliinat silmämeikille mutta koska nämä ovat niin hellävaraisia,voi näitäkin ihan huoletta käyttää. Puhdistusliinoista ei jää iholle kiristävää tai limaista tunnetta mutta en myöskään usko näiden irroittavan ihan kaikkea meikkiä iholta joten ensisijaisena meikinpoistajana näitä en kuitenkaan käyttäisi.Käytättekö te koskaan puhdistusliinoja iholle?

2 kommenttia:

 1. Mä käytän mökillä ja joskus otan matkoille mukaan, on vaan niin helppoja silloin. :)

  Kävin eilen postissa, kiitos. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla että kerkesit jo pelastaa sen postista ^_^

   Poista