keskiviikko 19. elokuuta 2015

Öljyistä vartalonpuhdistusta

Se onkin varmasti käynyt jo kaikille selväksi että rakastan ihoa hemmottelevia pesuaineita.
Suihkussa käytettävät vartalonhoitoaineet valloittivat sydämeni välittömästi ja puhdistusöljyt heti siinä samassa rysäyksessä.

Kuvat ovat tummia joten koittakaa kestää!


No7 on varmasti monille tuttu merkki,Suomen päässä varsinkin ihonhoitotuotteista. Merkin pakkaukset ovat usein kauniita ja vähän arvokkaamman näköisiä vaikka ne ovatkin suunnilleen Lumenen hintaisia.


Odotin innolla tähän tutustelemista mutta sitten iskikin pieni pettymys. Pullossa hehkutetaan kivan pehmeää tuoksua mutta tämähän tuoksuikin lähes identtiselle Nivean muutaman euron suihkuöljyn kanssa!

Suihkuöljy on kuitenkin riittoisaa ja vaahtoaa lempeän maltillisesti jättäen iholle pehmeämmän ihon kuin apteekin vastaava. Tajusin kuitenkin että Nivea voittaisi silti tässäkin kisassa.

Kai tästä voi tulla siihen tulokseen että aina kalliimpi ei ole parempi vaan juurikin toisinpäin. Tai että vastaavia tuotteita voi löytyä lähes kymmenen kertaa halvemmalla.


Oletteko tykänneet No7:n tuotteista?

2 kommenttia:

  1. Mulla on vähän ristiriitainen suhtautuminen... Nythän näitä ei kait enää taas saa Suomesta. :( Brändin kosteuttavasta kasvonaamiosta pidin kovasti, samoin valokynästä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kans vähän kaksjakoset fiilikset. Oon kokeillu ihonhoitotuotteita,vartalonhoitotuotteita ja meikkejä mut mistään ei tulli säväytystä. Kosteuttava naamio oli ihan ookoo ja koostumus hauska! :D

      Poista