maanantai 24. elokuuta 2015

Tämän hetken rakkain

Tiedättekö sen tunteen kun rakkaus vaan syttyy johonkin mikä on ollut sinulla jo VUOSIA mutta nyt vasta ymmärrät miten hyvästä tuotteesta onkaan kyse?


Näin minulle kävi tämän Nivean lakan kanssa. Nivean kosmetiikkaa en ole näillä markkinoilla enää nähnyt aikoihin ja sen tajuaminen olikin aika pettymys kun tajusin miten hyvästä lakasta onkaan kyse. Te viisaammat,vieläkö Nivea edes valmistaa kosmetiikkaa vai ainoastaan ihonhoitotuotteita?


Tällä lakalla on ikää,suoraan sanoen en edes tiedä kuinka paljon enkä tiedä mistä tämä minulle edes päätyikään.

Väri on intensiivinen metallinhohtoinen,juokseva,TODELLA pigmenttirikas sekä nopeasti kuivuva. Tämän lakan kanssa selviää ihan oikeasti vain yhdellä kerroksella eikä lopputulos ole laikukas tai raidallinen. Kuivumisaika on ihanan nopea ja kesto minun kynsilläni parempi kuin monella muulla merkillä. Yleensä en välitä ohuista siveltimistä mutta tämän koostumus saa senkin toimimaan täydellisesti!

Onkin surullista siis tajuta ettei rakkaus voikaan luultavasti ulottua tämän pidemmälle.


Onko Nivean kosmetiikka teille tuttua?

4 kommenttia:

 1. On tosi väärin, että Nivean kosmetiikka ei taideta enää myydä Suomessa. Nivealta meinaten löytyi yksi suosikkiripsareistani. Kynsilakkoja en muistaakseni oo koskaan kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelisin et mulla oli jonkin verran niiden luomivärejä. Näinköhän niitä myydään missään muuallakaan?

   Poista
 2. Ihan paras nudelakka kuoli tämän Nivea-sarjan myötä. Nyyh ja itkuparku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä hieman järkyttyny tajutessani et eihän näitä edes enää saa! :o

   Poista