maanantai 24. elokuuta 2015

Se hehkutettu peiteaine

Kun yksi hurahtaa,toisetkin hurahtavat.

Kosmetiikkapiireissä rakastumiset kulkevat aaltoina ja ne jotka joko tilaavat tuotteitaan ulkomailta tai käyvät Suomena rajojen ulkopuolella ovat hyvin todennäköisesti joskus napanneet mukaansa halpismerkki Collectionin Lasting Perfection Ultimate Wear Concealerin.

Sitä on verrattu MAC:n rakastettuun ja hehkutettuun peiteaineeseen,se vaan sattuu olevaan halvempi versio.


Värisävy osuu aika nappiin MAC:n vaaleaimman Pro Longwear-peiteaineen kanssa ja koostumuskin on aika samoilla linjoilla. Peittävyys on nappi,aivan niinkuin MAC:llakin.

MAC:n peiteaineen kanssa ongelmani oli että niin peiteaine kuin meikkivoidekin tummuivat kasvoillani oranssiksi nopeasti vaikka värisävy oli ehdottomasti oikea alunperin. Tämän kanssa kävikin siis toisin!

Tämä tummui kasvoillani todella vaaleanpunaiseksi. Silmien alla se onkin ihan ookoo mutta jos käyttäisin tätä muualla kasvoilla olisi se jo ongelma.

Neuvoisinkin siis,että kun testailette meikkivoiteita tai peiteaineita,antakaa aineen kehittyä ihollanne jonkin aikaa ennen kuin teette ostopäätöksen. Tämä nyt oli halpa hankinta (alle 5e) joten se ei niinkään harmita mutta kalliimman tuotteen kohdalla se saattaisi aiheuttaa jokuset itku-potku-raivarit.


Tiedättekö te hyviä halpiksia joita voi verrata kalliimpiin versioihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti