tiistai 18. elokuuta 2015

Aikuisemman vaavin ihonhoitoa

Tykkään hankkia itselleni lasten ihonhoitotuotteita.

Kuulostaa kummalliselta mutta ne ovat usein hellävaraisempia,runsaasti kosteuttavia ja ihoa rauhoittavia.

Jotkut vannovat vauvojen sinkkivoiteen nimeen uskollisesti näppyjen ollessa äkäisimmillään,minä taas lähinnä etsin ihoa hemmottelevia tuotteita.


Nappasin mukaani Johnsson'sin vauvoille tarkoitetun vartalovoiteen jota mainostetaan luonnonmukaisia ainesosia sisältävänä (mm. mineraaleja ja uutetta oliivipuun lehdistä) sekä ihoa kosteuttavana ja rauhoittavana.

Ensin on sanottava..
Säälin jo äitejä joilla on toinen käsi vauvan kanssa varattuna ja joka samaan aikaan koittaa saada tätä purkkia ensimmäistä kertaa auki. Minä nimittäin jouduin turvautumaan leipäveitseen foliokannen kanssa,se ei todellakaan lähde suosiolla! :D


Voide näyttää kermaiselle mutta se on itseasiassa aika ohutta. Tuoksu on yllättävän voimakkaan "vihreä" ajatellen pieniä lapsia ja heidän herkkää ihoaan. Kosteutustehotkin olivat todella vaatimattomat ja kaiken lisäksi tämä jopa kirveli minun ihoani!

En tiedä mikä meni tämän kanssa vikaan mutta ensimmäinen ajatus oli että kuinkahan moni muu vauvojen tuote onkin loppujen lopuksi jotain ihan muuta kuin hellävarainen ja todella kosteuttava?Oletteko te ikinä harhautuneet lasten ihonhoito-tuotteisiin?

2 kommenttia:

  1. Leipäveitsellä?!? Mähän en ole äiti, mutta mulla on hyvin ristiriitainen suhtautuminen siihen, että vauvoille tehdään tällaisia. Itse henk.koht en laittaisi lapseni iholle näitä tuotteita, mutta en tuomitse, jos joku tekee niin. Juille`s blogin Lindalla on hyvä sääntö, lapsen iholle voi pistää ainoastaan sellaista, mitä itse voi syödä. Pitäisin luultavasti tästä kiinni. Ihan älyttömintä maailmassa ovat vauvoille tarkoitetut tuoksut, en vaan voi käsittää, miksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mut siis ihan oikeesti.. Jos mun iho reagoi joka kuitenki normisti kestää tuoksuja sun muita ni miten sit pienen mukulan? Olin jotenki vähän järkyttyny.. O.O Ja se et tätä muutaman uutteen perusteella mainostetaan luonnonmukasena..? Hyvähän se on ite huudella ku on näistä ees vähän perillä mut varmasti aika moni mamma haksahtaa noihin myyntilauseisiin.

      Poista