keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Sen siitä saa!

Tässä nyt teille luvassa viikon kevennys.

Ziajan tuotteet on minulle vielä aika tuntemattomia ja olin tyytyväinen kun käsiini päätyi Ziajaa. Tuotteen ostaja oli ostanut itselleen hätäostoksena Ziajan kookos-linjan vartalovoiteen muttei migreeninsä takia voinut sitä sitten käyttääkään.

 Tuoksuttelin putelia ja ajattelinkin että onhan tuo kookoksen tuoksu aika voimakas mutta kyllä se minulle menisi. Mietin miten kiva että jotkut merkit tekevät näitä puolen litran vartalovoide-purkkeja.

Tekstit törpössä olivat täysin puolaksi mutta ajattelin että eihän sillä niin väliä,voide kun voide. Kosteutustehot huomaa sitten ajan kanssa.

Ihmettelin että miten levittyvyys on vähän sinnepäin mutta ei se haittaa,no worries.

Missään vaiheessa ei tullut mieleenkään kurkata INCI-listaa purkin takapuolelta..


Jokusen kerran käytettyäni tätä "vartalovoidetta" tulin siihen tulokseen että eihän tämä minun iholleni käy,iho punakoitui joka kerta ja alkoihan se levittyvyyskin sitten nakertaa.

NO EI IHME!

Purkkihan siis oli SUIHKUGEELIÄ!

Minä olen tyytyväisenä sitä levitellyt ja tuoksutellut voimakkaan kookoksen tuoksua tajuamatta että kyseessähän ei siis ole vartalovoide ollenkaan! Eikä ihme ettei iho tykkää siitä jos jätät suihkugeelin ihoon "vaikuttamaan" yön yli.Lopputulos? Vaikka joku sanoo seepraa hevoseksi ei se silti tee seeprasta hevosta. Toisinsanoen,jossei purkissa ole itselle ymmärrettävää kieltä,katso nyt herranjumala niitä INCIjä sen verran ettet hölvää ihoosi suihkugeeliä rasvan sijaan :D

2 kommenttia: