tiistai 2. joulukuuta 2014

Marraskuun suosikit

Talvi alkaa todellakin jo kolkutella kovasti ovella joten suosikitkin on sen mukaisia. Iho tuntuu hankalalta ja kaikki meikki tylsän ankealta.


Ensimmäisenä marraskuun suosikkina toimii Lushin Jackie Oats.


Sävy on tarpeaksi vaalea ja näin ilmojen kylmetessä se ei enää jätäkään ihoa tahmaisen nihkeäksi vaan selkeästi kosteuttaa ihoa sen pinnalla pyörimisen sijaan,jes!Tämähän nyt ei siis tule kenellekään yllärinä mutta yhtenä lempparina tässä kuussa on todellakin ollut MUAn Poptastic räiskyvien väriensä takia!


Olen tänä vuonna huomannut että olen ihan selkeästi niitä pimeydestä "kärsiviä" ihmisiä,toisinsanoen olen huomannut että kaipaan väriä joka paikkaan,kynsistä meikkiin asti. Tässä hoito siihen!Tämäkin ehkä menee niihin "haluan lisää valoa"-kriiseihin mutta listan seuraavana on The Body Shopin highlighting kuulat.
Olen tykästynyt näihin koska hohde ei ole räiskyvän voimakas vaan tekee ihon kauniin heleäksi. Näiden kanssa ei myöskään hevillä saa aikaiseksi hohde-övereitä joten aivan täydellistä unisiin aamuihin! :D


Marraskuun suosikit olikin siis täysin kosmetiikkapainotteiset,kertoo ehkä jotain tästä puol flunssasesta elähtäneestä fiiliksestä.. ;)

2 kommenttia:

  1. Mahtavat nuo Poptasticin sävyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus tulee vastaan niin kivoja juttuja halpiksien puolelta.. :)

      Poista