lauantai 6. joulukuuta 2014

Joulusesongin kauneimmat

Ah,joulu on jo ovella joten selektiivisten merkkien kauniit joulukokoelmat ovat jo ihailtavana.Diorin tämän joulun teemana on Golden Shock ja meikit ovat upeita!
Niinkuin kuvasta näette,kuuluu sesonkituotteisiin muutama viisikko,kauniita hohteita,kynsilakkoja,huulipunia ja huulikiiltoja. Oikean puolimmainen viisikoista on NIIN kaunis! Enkä nyt kyllä hohteistakaan kieltäytyisi.. ;)

Lancomen teemana on tänä jouluna Parisian Lights
Tämän joulun teemat pyörii kullan ja kimalluksen ympärillä,joka ei kyllä haittaa minua yhtään! :D Lancomen joulukokoelmaan kuuluu viisikko,kolme voidemaista luomiväriä,vartalohohde,ripsiväri,huulipuna, kolme erilaista kynsilakkaa ja kynsitarroja! Aika laaja kokoelma siis. :) Voidemaisissa luomiväreissä on todella kauniit sävyt,sopisivat varmasti pohjustajaksikin.

Yves Saint Laurent kulkee samalla kullan kimalluksella nimeltä Wildly Gold.Tästä löysin hieman ristiriitaista tietoa mutta tietääkseni euroopan markkinoilla on näistä myynnissä ainakin kirkkaan punainen lipstain,paletti huulille/kasvoille/silmille ja erikoispakattu valokynä. Muuten kokoelmaan kuuluu myös muutama muu paletti,kaksi kynsilakkaa ja ripsiväri. YSL:n valokynä on paras ikinä kokeilemistani enkä kyllä pahastuisi tuosta leopardi-kuvioinnistakaan.. :PChanelin kokoelma kulkee tänä jouluna nimellä Collection Plumes Precieuses de Chanel eikä se jätä minua ainakaan kylmäksi!


 Minun mielestäni Chanelin kokoelma on tänä jouluna aika laaja! Chanelin kokoelmassa on hohtopuuteri,luomiväripaletti,voidemainen luomiväri,vedenkestävä rajauskynä,poskipuna,kaksi huulipunaa,kaksi kynsilakkaa,ripsiväri sekä meikkipuuteri. Wow! Minulle tosin ei valjennut miten nuo "perustuotteet" kuten meikkipuuteri eroaa jo kokoelmissa olevista? Mutta tuo hohtopuuteri,huulipunat ja meikkipaletti <3Dolce&Gabbana pitää joulukokoelmansa simppelinä tänä vuonna.

Dolce&Gabbana julkaisi kauniin klassisen punaisen huulipunan,hohdepuuterin sekä aurinkopuuterin. Minusta koko kokoelma on upea ja kauniissa sävyissä! Minulla ei ole kokemusta D&G kosmetiikasta,uteluttaa kyllä.. :)Givenchy erottuu tämän joulun teemaltaan. Teema on hyvin tummanpuhuva ja dramaattinen. Se kantaa nimeä Folie De Noirs.

Ymmärrätte varmaan miksi mainitsin dramaattisuudesta?
Tarjolla on metallinhohtoinen luomiväripaletti,musta hohtava voidemainen vedenkestävä luomiväri,mustalta näyttävä mutta hileisenä luumuna toistuva ph-reagoiva huulipuna,ph-reagoiva hile huulikiilto,sininen ripsiväri ja kaksi kynsilakkaa. Tykästyin kyllä tuohon tummanpuhuvaan luomiväripalettiin!Guerlainin Night at the Opera kokoelman näinkin jo vilaukselta. Se on Guerlainin totuttuun tapaan niin ylellisen näköinen!


 Guerlainin kokoelma on kaunis ja monipuolinen. Joulukokoelmaan kuuluu paletti kasvoille ja silmille,kaksi "kaksikkoa",huulipuna,hohdehelmet,kaksi kynsilakkaa,kaksi huulikiiltoa ja vartalohohde. Silmä-ja poskipaletin sävyt ovat upeat,mutta täytyy myöntää,kokoelman jokainen tuote houkuttaa!
Eiköhän tässä ollut nyt kaikille tarpeeksi kuolailtavaa? Jos päädytte johonkin näistä tuotteista,kertokaa ihmeessä kokemuksia! Mihinköhän minä tänä vuonna hairahdun.. Mutta nyt näissä kimmeltävissä tunnelmissa,hyvää itsenäisyyspäivää!

4 kommenttia:

 1. Dolce&Gabbanoita kuolasin Harrodsin verkkokaupasta, hitsi kun postikulujen pitää olla nii n isot. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko kerinny muuten testailemaan D&G:n kosmetiikkaa? Mulla ei oo kokemusta VIELÄ kun vaan hajuvesistä.. :)

   Poista
 2. Katos vaan :) Olit jo aikaisemmin pitänyt Golden Shockia silmällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis eihän sitä voinu olla huomaamatta jo aiemmin! Joskus sit käyki säkä ja se päätyy kotiin asti ;)

   Poista