perjantai 17. lokakuuta 2014

Smoky Rose

Hairahduin.

Olen haaveksinut muutamasta hajuvedestä jo kuukausia ja nyt hairahduin. Mutta en yhteenkään listallani!


Logiikka hömpän suhteen on.. No,ei loogista.

Tuoksuttelin miesten tuoksua ja aloin sitten ihan viattomasti tuoksutella naistenkin. Päädyin suihkauttamaan Smoky Rosea ihooni ja unohdin sen kokonaan harhaillessani hyllyjä läpi voimakkaan alkutuoksun takia. Valtaosa The Body Shopin tuoksuista on jollain tasolla tuttuja,tämä sisar White Musk perheessä ei.

Heti suihkutuksen jälkeen tuoksu on voimakkaan savuinen,en alkuun välittänyt tuoksun alkunuoteista. Oltuaan iholla se kuitenkin alkaa pehmetä mutta säilyy silti voimakkaana. Smoky Rose muistuttaa minua jostakin mutta en ole vielä saanut mieleeni mistä..


Näin tuoksusta kerrotaan TheBodyShopin sivuilla:

"Bergamotti, punapippuri ja mustaherukka muodostavat latvatuoksun, joka aistitaan ensimmäisenä. Smoky Rose -uute, tupakkauute ja appelsiininkukka muodostavat sydäntuoksun, joka on hallitsevin. Aistillinen myski, ikikukka ja olibaanihartsi muodostavat pohjatuoksun, joka pitää tuoksun iholla."


Ehkä huvittavinta tässä hankinnassa on se etten edes pidä ruusun tuoksusta. Lähiaikoina jostain syystä testaamissani tuotteissa on usein ollut sitä! :D
Tässä pehmeys ja savuisuus kuitenkin syrjäyttävät voimakkaan ruusun ja jokin tässä vetää minua puoleensa.

Vaeltelun tullessa tiensä päähän ihan kuin ohi mennen nappasin pienen 30ml edp pullon koriini. Edelleenkin silmäilen pulloa uteliaana hyllyn päällä,katsotaan josko meistä tulisi ystäviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti