perjantai 17. lokakuuta 2014

Ja vähän Dermosiliä

Nyt viimetteeksi testissä Dermosililtä on ollut Skin Comfort Glowing Facial Serum.

Näin tuotteesta kerrotaan yrityksen omilla sivuilla:

"Glowing Kasvoseerumi perustuu aiemmin valikoimassa olleeseen Vivante-sarjan Glowing-seerumiin. Tuote on silkkisen pehmeä, hieman täyteläisempi Kasvoseerumi, joka tekee ihon pehmeäksi ja hehkeäksi. Se sisältää runsaasti antioksidanttisia ainesosia, jotka lievittävät ikääntymisen vaikutuksia iholla.

Kasvoseerumin antioksidantteja ovat tomaattiuutteen lykopeeni, E- ja C-vitamiinit sekä rosmariinin lehtiuute. Seerumin muita vaikuttavia aineita ovat magnesiumglukonaatti, joka kirkastaa ihoa sekä Laminaria Digitata -levä, joka toimii aktiivisesti ryppyjen muodostumista vastaan. Pyökin kukannupuista saatava uute pehmentää ja uudistaa kypsää ihoa sekä madaltaa ihon juonteita ja niiden laajuutta. Aprikoosinsiemen- ja auringonkukansiemenöljyt hoitavat ja kosteuttavat ihoa.

Korkealaatuinen Kasvoseerumi imeytyy nopeasti ihoon ja jättää iholle samettisen pehmeän tunteen. Tuote ei sisällä parabeeneja. Glowing Kasvoseerumi on lasisessa purkissa, jossa on annostelua helpottava pipetti. Käytä Kasvoseerumia päivittäin kasvovoiteen alla tai tehokuurina aamuin illoin muutaman viikon ajan."


Tilasin tämän tuotteen uteliasuudesta ja ihoni ollessa kuiva. Tykkään jo valmiiksi miedosta tuoksusta koska se on sama kuin saman linjan yövoiteessa <3
Seerumi antaa kasvoille kivasti lisäkosteutta mutta varsinkin kesällä huomasin miten "lähmäiseksi" tuote iholla jäi ja tuntui ettei annostelussa pystynyt olemaan niin niukka etteikö tuo piirre korostuisi. Kokeilin käyttää tätä myös meikin alla mutta ilmeisesti oma ihoni on sen verran rasvoittuva että meikki vaan suli tämän päällä näyttäen rasvaiselle.
Seerumi kuitenkin liukuu iholle hyvin,tuntuu pehmeältä eikä sitä tarvita muutamaa tippaa enempää eli riittoisasta tuotteesta on kyse. Suuret plussat pipettipullosta,pumppupullo olisi tietenkin ollut ilmatiiviydensä takia kätevä myös :)Kivasta tuoksusta huolimatta minun innostukseni siis laantui varsin nopeasti. Loppua kohden huomasin käyttäväni viimeisen kolmasosan säärille ennen vartalovoin levittämistä.
Tykkään seerumeista jotka imeytyvät ihoon ongelmitta eivätkä jätä ihoa limaiseksi jo ennen yövoiteen levittämistä.


 Olen kuullut tästä tuotteesta valtavasti kehuja varsinkin kuiva-ihoisten keskuudesta tai kuivien pakkasten aikaan,ehkä oma testailuni osoittautuikin siis valtaosin väärään vuodenaikaan ihotyyppini huomioonottaen?

Seerumien loppuessa metsästämiseni seerumien suhteen on taas käynnissä. Olen kuullut paljon hyvää The Body Shopin seerumeista mutta uteliaisuudesta tekisi mieli lähteä johonkin hieman itselle tuntemattomaan merkkiin.

Mitkä ovat teidän luottoseeruminne?


2 kommenttia:

  1. Mä suosittelen Jurliquen Herbal Recovery Advanced -seerumia, se imeytyy ihan sekunnissa ja antaa hyvän pohjan meikillekin. On jo muutamassa päivässä kirkastanut ihoa ja antanut ihan uutta eloa! :O :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on jotenkin jäänyt tuon firman tuotteet ihan ilman huomiota! :o Hmmmm.. Voiskin siis olla ihan tutustumisen paikka.. :P

      Poista