keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Omppuilua

Kynsilakkoja putsatessa iski taas jokaviikkoinen dilemma mihin väriin lähtisi seuraavaksi. Viime viikon kynnet olivat hyvinkin halloween-tyylisen synkeät joten halusin väriä.Kyllä,kirpeän omenan vihreää <3 Värisävyn nimi on kylläkin 450 Lickety-Split Lime.. ;)
Alkaa varmaankin käydä selväksi että olen tykästynyt Sally Hansenin lakkoihin. Tämän lakkalinjan (InstaDry) lakat ovat varsinkin kovassa käytössä niiden nopean kuivumisen ja korkean pigmentin vuoksi. Lakat ovat creme-lakkoja mutta silti yleensä tarvitsen niitä vain yhden kerroksen.


Eihän nyt pelkkä pohjaväri kelpaa,pitää saada siihen jotain muutakin joten päihinhän oli tuputeltava yhtä uusimmista vaikka kahdesta muusta saman merkin lakasta kokemukset ei olleetkaan niin kummoiset.Päihin siis pääsi kultainen pieni hileinen glitter. Ja kaiken kauneuden päälle se kaikille tutuksi jo tullut Sally Hansenin Princess Cut. Princess Cut on siitä hauska että sitä voi oikeastaan laittaa minkä päälle tahansa,se ei sen suuremmin tuo väriä vaan ainoastaan läpikuultavia hile"hiutaleita". Yksinhän se oli todella ankea ja olematon.


Ja lopputulos näkyy tässä. Mietin jälkikäteen olisiko pitänyt tuputella kultaista glitter-kerrosta paksummaksi mutta ihan kiva se on näinkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti