perjantai 17. lokakuuta 2014

Luottotuotteet - Menetetyt hajuvesirakkaat

Hullaannuin hajuvesiin jo nuorena. Olen käynyt läpi luultavimmin kymmeniä,kirjaa en ole pitänyt.


Yksi suurimmista rakkauksistani oli Dolce&Gabbanan Feminine. Täyteläinen,pehmeän naisellinen. Käytin sitä vuosia muiden tuoksujen kanssa limittäin. Siksi olikin shokki kun sen valmistaminen loppui. Vieläkin sitä näyttäisi löytävän tietyistä verkkokaupoista tai ebayn tapaisista paikoista mutta hinnat on alkaneet olla aika huimat,helppo rahastaa sellaisella jonka saatavuus alkaa olla huono.. :( Tuoksuun liittyy vuosien saatossa niin paljon muistoja että toivon meidän vielä joskus kohtaavan.

Toinen johon ehdin rakastua oli Estee Lauderin Pleasure Delight. Pleasure Delight on lämmin ja syvä tuoksu joka pehmenee entisestään iholla. Sain sen lahjaksi hankalassa elämänvaiheessa ja rakastuin todella. Saatuani pullon loppuun en enää löytänytkään sitä mistään. Kai se syrjäytettiin uudempien tieltä.


Vanhin menetettyjen tuoksujen listalla on Salvador Dalin Le Roy Soleil. Tuoksu päätyi minulle alunperin vahingossa upean pullonsa takia. Tuoksu on huumaavan makea ja mausteinen,todellakin kuin taideteos. Tuoksua ei enää valmisteta mutta netistä etsiessä olen törmännyt siihen,satojen eurojen hintaan.. Ehkä meidän siis on pysyttävä erossa.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti