sunnuntai 8. elokuuta 2021

Tehotuotteita silmänympärysiholle

*saatu ilmaistuote
 
 
 
Heii!
 
Kesä se tuntuu kelien puolesta sen kun jatkuvan ja olen huomannut, miten iho on jäänyt omalla kohdallani vähän "heitteille". Olen tsempannut ihan älyttömästi aurinkovoiteiden kanssa (muutama on vielä esittelemättä teillekin), mutta sen sijaan olen kipuillut hoitotuotteiden kanssa.

Ilmat ovat olleet niin armottoman kuumat, ettei mikään kasvovoide tunnu asettuvan iholle sulamatta. Olenkin siis elänyt ison pätkän kesää hoitovesillä ja seerumeilla plus silmänympärystuotteilla. Sillä teille nyt esittelyssä neljä tehotuotetta silmänympärysiholle!


Elemis Peptide4 Eye Recovery Cream* on tämän nelikon ainoa synteettinen silmänympärystuote. Elemis on tunnettu ylellisistä tuotteistaan ja se näkyy tämän silmänympärysvoiteen kohdalla mainiona koostumuksena. Voide on keskipaksua koostumukseltaan ja se levittyy liukkaasti, mutta tuntuu täyteläisemmältä hoitavuudeltaan. Minähän haen ainoastaan tuhdimpeja silmänympärystuotteita omaan käyttööni jatkuvasti kuivien silmänympärysten takia, sillä tykkäsinkin tämän täyteläisestä jälkitunnusta vaikka voide onkin itsessään ohuempi. Voiteen voi myös kerrostaa kuivemmille silmänympäryksille ilman, että se alkaa rullata. Silmänympärysvoide turvaa tehonsa muun muassa öljyihin, uutteisiin ja nimensäkin mukaisesti peptide4-peptidiin. Voiteen on tarkoitus pehmentää ja raikastaa ilmettä. Koenkin tämän ennen kaikkea omilla silmänalusillani selkeän pehmenävänä. Voide on riittoisa ja hajusteeton, annostelu on helppoa maltillisestikin pitkän nokan ansiosta. Elemis-hoitolat löydät täältä.

evolve 360 Eye and Lip Contour Cream* on taattua evolve-laatua. evolvehan on minulle yksi niistä tuotemerkeistä, jonka valitsisin, jos pitäisi valita vain muutama luonnonkosmetiikkamerkki koko loppuelämäksi. Koostumuksesta löytyy muun muassa kofeiinia, probiootteja, hyaluronihappoa, luonnollisia peptidejä (peptideistä enemmän täällä) ja öljyjä. Voiteen on tarkoitus kosteuttaa, häivyttää juonteita ja kiinteyttää. Useinhan juonteet pehmenevät jo ihoa kunnolla kosteuttaessa ja ravitessa, mielestäni tämä toimii siinäkin hyvin. Koostumus on liukasta, mutta yllättävän vähän "luonnonkosmetiikkamaista". Voide levittyy lähes seerumimaisen ohuena ja tosi pieni tippa riittää kerralla. Itse tykkään tämän koostumuksesta, mutta talviaikaan näkisin tämän olevan itselläni parhaimmillaan tuhdimmin ravitsevan silmänympärysvoiteen kaverina. Ainesosalista on kuitenkin minulle niin mieluinen, että mielelläni jätän tämän mielelläni "seerumin" roolissa silmänympärysiholle käyttöön.

Madaran Re:Gene Optic Lift Eye Serum* oli yksi nelikon tuotteista, joita tunnustelin pitkän aikaa. Silmänympärysseerumi on pakattu ylellisen näköiseen hopeiseen pipettipulloon ja tuotteessa on hauskasti heijastavaa helmiäistä. Tämä on koostumukseltaan hieman "sitkeämpää" kuin evolven voide, sillä seerumi tuleekin pipetistä aika isoina mollukoina. En välttämättä ole vielä niinkään kohottavien tuotteiden ikäryhmää, mutta usein iäkkäämmän ihon tuotteet ovat lähinnä vain tuhdimpia ja ravitsevampia. Tämän seerumin kohdalla asia ei tosin mene näin, vaan tässä on ainesosallisesti turvauduttu mahdollisesti kiinteyttävään hydroksiproliiniin öljyjen, uutteiden ja hyaluronihapon rinnalla. Levittyvyys tuotteessa on hieman evolvea enemmän luonnonkosmetiikkamainen, tämä jää hetkeksi pyörimään iholle. Koen pipetin kivana yksityiskohtana, mutta se lakkasi toimimasta jo tuotteen alkumetreillä, ehkä pumppupullo olisi tässäkin näppärämpi. Tuotteen ollessa jo nimellisestikin seerumi, näkisin tämän olevan parhaimmillaan toisten tuotteiden alla kuivaihoisilla tai mahdollisesti ennen meikkiä käytettäväksi kirkastavien ominaisuuksiensa takia.

Neal's Yeard Remedies on perinteinen luonnonkosmetiikan pioneeri ja se näkyy koostumuksessa. Koostumus on paksuhkoa, iholla hetken pyörivää ja paikalleen loppujen lopuksi kuivahtavaa. Nyt muuten vasta huomasin, miten listaus menee käyttömukavuudeltaan mukavimmasta koostumuksesta aina siihen vanhanaikaisempaan luonnonkosmetiikan kootumukseen :) Rejuvenating Frankincence Eye&Lip Serum* mainostetaan seerumina, mutta on koostumuksensa puolesta monille varmasti enemmänkin silmänympärysvoide. Ainesosalistalta löytyy muun muassa öljyjä, peptidejä, merilevää ja hyaluronihappoa. Koostumus ei ole aiempien tuotteiden tapaan niin ohut ja liukas, vaan perinteisen luonnonkosmetiikan tyylillä hieman tanakammin asettuvaa. Itse levitän silmänympärysvoiteet aina myös poskipäille ja tämän olen huomannut pehmentävän kauniisti ihon tekstuuria poskipäillä. Tässäkin on nappärä pumppupullo, toivoisin pumppupakkauksia useampaan ihonhoidon tuotteeseen!


Pienenä loppukommenttina voisin sanoa, että Madaran silmänympärysseerumi jätti minut varmaankin kylmimmäksi. Lisähoitavuus oli kiva plussa, mutta omalla ihollani se ei ollut mitekään erityinen, eikä pipetin toimimattomuus varmasti helpottanut tätä kuvaa. En kuitenkaan sano, etteikö se voisi olla loistotuote esimerkiksi heille, joiden iho kaipaisi jo kiinteyttävämpiä tuotteita! Tuotteen taika saattaa nimittäin piillä siinä ja olen vielä liian nuori analysoimaan niitä vaikutuksia tuotteista.

Suosikeikseni nousi Elemiksen silmänympärysvoide ja evolven seerumi. Elemiksestä tykkäsin varsinkin meikin alla. Meikin alle on joskus vaikea löytää niitä juuri oikeanlaisia tuotteita, mutta tämä asettui kauniisti ja tarvittaessa tarpeaksi ohuena meikin alle, eikä se sulattanut meikkiä päivän mittaan. Tämä silmänympärysvoide ansaitsee todellakin sen erityismaininnan riittoisuudestaan! evolve taas sujahti minulla mukaan iltarutiiniin, ensimmäiseksi tuotteeksi silmänympärysalueelle hoitoveden jälkeen. En tiedä mikä tässä tuotteessa on, evolve vaan osaa ihonhoitotuotteet :)


Mikä on sinun lempparituotteesi silmänympärysiholle, tai onko teillä vinkkejä tuhdimmista silmänympärystuotteista?

Ihana sunnuntaita💓
 
 
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti