maanantai 26. heinäkuuta 2021

Hypisteltävänä Too Faced Semi Sweet Chocolate-paletti

Heii ihanat!

Mainitsin aiemmin toisen paletin esittelyn yhteydessä, että sain Lindalta jokusen paletin jo jonkin aikaa sitten ja olen niihin täällä kulisseissa tutustellut rauhassa. Olen kaikenlaisen kosmetiikan kanssa lienee samanlainen, tykkään tunnustella tuotteita ajan kanssa ja sitten vasta luoda niistä mielipiteeni.
 
Tänään tunnusteltavana on Too Facedin Semi-Sweet Chocolate Bar-paletti. Oli muuten mielenkiinoista huomata, mitkä sävyt ovat olleet Lindan suosikkeja ja miten meidän suosikit eroavat toisistaan :)
 
 
Ylärivi, vasemmalta oikealle:
Licorice - mattainen hiilenmusta
Coconut Créme - mattainen luonnonvalkoinen
Nougat - mattainen beigeen taittava vaalea malva
Truffled -mattainen suklaanruskea
Hot Fudge -mustanruskea, jossa minikokoista punaviolettiin taittavaa hohdetta

Keskimmäinen rivi vasemmalta oikealle:
Cocoa Chili - suklaanruskea, jossa minikoista kultaista glitteria
Pink Sugar - pinkkiin ja vaaleanpunaiseen taittavaa miniglitteriä. Ilmeisesti topper.
Puddin' - mattainen harmaanruskea
Blueberry Swirl - maltillisesti hohtava mustikansininen, pohja taittaa harmaaseen
Peanut Butter - lämmin, kinuskinen beige
Frosting - metallinhohtoinen lämmin keskiruskea

Alimmainen rivi vasemmalta oikealle:
Rum Raisin - metallinhohtoinen kylmä keskiruskea
Mousse - mattainen viileä ruskea
Caramel - metallinhohtoinen, oranssiin taittava kupari
Bon Bon - metallinhohtoinen, neutraalimpi kupari
Butter Pecan - metallinhohtoinen hieman kultaan taittava shampanja


Laadullisesti tämä on yllättävänkin tasalaatuinen. Paletilla on varmasti jo useampi vuosi ikää ja silti kaikki napit toimivat hienosti. Kaikki luomivärit ovat aika tiiviitä, mutta pigmenttisiä. Osa mattaisista on hieman pöllyävämpiä, mutta tälläiset piirteet ei minua haittaa. Sävyt häivyttyvät kauniisti, eivätkä tarraa ankarasti ihoon. Paletilla on miedon suklainen ominaistuoksu, se ei kuitenkaan jää iholle pyörimään tai ärsytä silmiä.

Halusin liittää teille vielä pari meikkikuvaakin paletilla tehtynä, joten tässä ne vielä olisi :)
 
Alapuolella vasemmalla on käytetty koko ylä- ja alaluomella mattaisen kinuskista Peanut Butteria, keskelle luomea ja sisänurkkiin painelin sormella hohtavan shampanjaista Butter Pecania ja rajaukset on tehty miniglitterisellä suklaanruskealla Cocoa Chilillä. Oikeanpuoleinen meikki on tehty myös kolmella luomivärillä. Koko liikkuvalla luomella on hieman hohtava mustikkainen Blueberry Swirl, alaluomella kinuskinen matta Peanut Butter ja sisäkulmassa hohtavan shampanjainen Butter Pecan.


Suosikeikseni paletista on muodostunut luonnonvalkoinen Coconut Creme häivytykseen, suklaanruskea miniglitterinen Cocoa Chili koko luomelle, mattainen kinuski Peanut Butter nopeisiin arkimeikkeihin ja alaluomelle sekä tottakai upean shampanjainen Butter Pecan, eikä itseasiassa luomille vaan korostuspuuterina! Butter Pegan antaa upean, kynttilänvalomaisen himmeän hohdon poskipäille eikä korosta tekstuuria.

Löytyykö tämä paletti sinulta jemmoista, mitkä ovat suosikkisävyjäsi?
 
 
 
Ihanaa uutta viikkoa💓
 
 
 
 

 

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo sininen meikki <3 mulla on se Chocolate Bon Bons ja on yksi kaikkien aikojen suosikkipaleteista joten voin kuvitella että tämäkin on yhtä laadukas <3

    VastaaPoista