maanantai 23. elokuuta 2021

Silmämeikin inhokkisävy sininen

Heii ihanat!
 
Meikkaaminen ja värikosmetiikka on ihana taiteenlaji, jota ihastelee mielellään vierestä. Katson aina huokaillen ihmisten ihania luomuksia ja väriyhdistelmiä, joskus uskaltaudun niihin itsekin. Voisin melkein sanoa, että etsin vielä vähän niitä omia juttuja.

On niin helppo tarttua perusturvallisiin sävyihin, niihin jotka tuntuvat toimivan aina. Olin vuosia pelkästään neutraalin meikin ystävä, sitten aloin pikkuhiljaa tutustella kirkkaimpiin sävyihin. Edelleen jos haluan kirkkaamman meikin, tartun yleensä keltaiseen tai oranssiin.
 
 
Siniseen sen sijaan.. En koskaan. Sininen on kaikilla niin upea, mutta jostain syystä minulle se on mörkö.
 
Sinisen erilaiset sävyt korostavat kauniisti useita silmiä ja muiden ihania meikkejä katsellessa olen yrittänyt kokeilla hieman sitäkin. Räväkämmin kirkkaamman värin kaverina, rajauksissa tai koko luomella. Saan aina sinisistä silmämeikeistä kehujakin, silti se ei vain iske. Olen kokeillut vaaleampia ja tummempia sävyjä, mattaisia ja hohtavia.
 
Se tuntuu saavan ihoni todella kalpeaksi, häivyttyvän huonosti ja korostavan silmien punaisuutta. Näytän jotenkin väsyneeltä ja kulahtaneelta. Joko se olisi vaan myönnettävä, ettei sininen sitten tosiaan ole minun juttuni? Silti aika ajoin on hauskaa leikitellä, varsinkin rajausten muodossa, ja tarttua siihen itselle niin hankalaan sävyyn.


On muuten ollut jännä huomata, miten eri ihmiset ovat kotonaan tosi erilaisissa sävymaailmoissa tai väreissä ylipäätään. Some on täynnä huikeita riikinkukko-meikkejä ja sellaisilla meikkaajilla on melkein kummallista nähdä sitä kesyä pronssia. Minä taidan olla kotonani eniten kuitenkin niissä lämpimissä sävyissä, mitä nyt joskus tekee mieli räväyttää.. :)
 
Onko sinulla silmämeikissä ihan täyttä inhokkia tai sävyä, jonka koet hankalaksi? Mikä ei vaan istu tai iske?
 
 
Ihanaa uutta viikkoa💓
 
 
 
 
 
 
 

 

6 kommenttia:

  1. Mun mielestä kaikki nuo meikit on kivoja, etenkin tuo tummansininen meikki. Sininen on mullekin vähän nihkeä sävy, vaikka periaatteessa sinisestä pidänkin. Tunnen oloni jotenkin epävarmaksi siinä, vaikka kirkkaan pinkkiä ja punaista käytänkin surutta. Mutta varmaan vihreät, etenkin jotkin oliivinvihreät, vaaleanvihreät ja minttu on mulle ne hankalimmat sävyt. Ne saa mut näyttämään jotenkin väsyneeltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on muuten jännä miten tuleekin joissain sävyissä tosi epävarma olo!

      Poista
  2. Hmm. jäin ihan miettimään, että mikä ei iskisi. Varmaan joku tosi värikäs sateenkaarenväreissä loistava silmämeikki. :D

    VastaaPoista
  3. Noi meikit näyttää superhyviltä kaikki! Ei tule ollenkaan mulle mitään väsynyttä/kulahtanutta fiilistä noita katsoessa :) Mutta joo, tää on toki hirveen henkilökohtainen asia miten itsensä missäkin meikissä näkee. Itse en myöskään oo sinisen luomivärin ystävä. Senpä takia inhoankin niitä sinisiä yksittäisiä nappeja, joita nykyään tungetaan vähän joka toiseen muuten neutraaliin luomiväripalettiin tehostesävyiksi. Silloin tällöin siniseen tulee tartuttua, mutta se on kyllä oikeasti ihan vihoviimeinen sävy, mitä luomilleni laitan. Turkoosista tykkään, mutta ihan perinteinen sininen ei oo mun juttu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on muuten totta, miksi ne tehostesävyt tuppaakin usein olemaan niitä sinisiä :D

      Poista