sunnuntai 18. heinäkuuta 2021

Kuumiin ilmoihin sopiva Laveran Hydro Sensation

 *saatu ilmaistuote
 
 
 
Heii!
 
Luonnonkosmetiikan konkari Lavera ei olekaan täällä näkynyt hetkeen, ja olenkin halunnut tunnustella tätä tuotesarjaa ihan rauhassa. Viileämmillä ilmoilla tämä jätti minut kokonaisuudessaan vähän kylmäksi (kuivuuteen taipuvainen sekaiho), mutta auta armias miten toimivia tuotteita nämä ovat olleet näin helteillä! Tuotesarja onkin taidettu suunnata enemmän rasvaiselle ja sekaiholle.
 
 
Hydro Sensation-tuotesarjan on tarkoitus tarkoitus kosteuttaa ja tuotteiden pääainesosa onkin hyaluronihappo ja luomulevä. Tuotteet tuntuvat kevyiltä, raikkailta ja nopeasti imeytyviltä. Tuoksumaailma on mieto ja hieman makea, olen tykännyt näistä Laveran tuoksuista muutenkin. Yrttisyyttä ei siis näiden kohdalla tarvitse pelätä!
 
Hydro Sensation Miselliveden* pullon koko on vaikuttava ja moni varmasti tarttuu tähän ihan jo sen riittoisuuden takia. Puhdistusteho on pehmeä ja itse siirtäisinkin tämän talvikäyttöön. Minulla misellivedet ovat yksinomaan käytössä ennen meikkausta aamulla ja tämä puhdistaa hyvin yön hoitotuotteet, mikäli ne eivät olleet ekstra tuhteja. Iho jää joustavaksi ja pehmeäksi, sillä en osaisi nähdä tämän poistavan meikkiä. INCIstä löytyy muun muassa hyaluronihappoa, levää ja ksylitoliyhdisteitä. Tämä on yksi sarjan kahdesta tuotteesta, joissa tuotteessa oleva alkoholi tuntuu silmissä ennen kuin se on täysin haihtunut. Alkoholin esiintyminen korkealla INCIssä on aika tavallista varsinkin luonnonkosmetiikassa ja omalla kohdallani on siis aika tavallista törmätä tähän tunteeseen luonnonkosmetiikan tuotteiden kanssa. Alkoholi INCIssä ei kuitenkaan minua sen suuremmin haittaa, koska se ei aiheuta pidempi kestoisia ongelmia tai ärsytystä silmiin.

Sarjan Kasvosuihkeesta* on ensimmäisenä mainittava, että suihkepää on loistava. Ilahdun aina, kun törmään kasvosuihkeeseen, jota voisi sumunsa puolesta käyttää vaikka meikin päällekin. Suihkeessa ei ole ekstra hieno sumu, mutta tästä ei tule mitään massiivisia pisaroita kasvoille ollenkaan. Kasvosuihke on täysin vesimäistä, mutta jättää iholle kosteutetun nahkean tunteen. Suihkeella saa pehmennettyä ihon pintakuivuutta ja kerrostamalla sillä saa ihanasti lukittua kosteutta seerumin alle. Tuotteesta löytyy muun muassa hyaluronihappoa, glyserolia ja erilaisia uutteita. Tämä on sarjan toinen tuote, jossa tuotteessa käytettävä alkoholi ärsyttää silmiä, ennen kun se täysin haihtuu.
 
 
Sarjan Seerumi* saattaakin tässä vähän soittaa kelloja. Jos rakastuit Laveran aiemman Hydro Effect-sarjan seerumia, on tämä se, mihin kannattaa nyt sitten siirtyä. Kyseessä on nimittäin hyvin samansuuntainen seerumi, ainoastaan kourallista ainesosista on muutettu. Seerumi on vieläkin ohuen geelifluidimainen, liukkaasti  levittyvä seerumi, joka sitoo ihoon kosteutta hyaluronihapon avulla. INCIstä löytyy myös muun muassa aloe veraa, skvalaania ja erilaisia uutteita. Tämä tuntuu itseasiassa melkein täyteläisemmältä kuin seuraavaksi mainitsemani sarjan geelivoide.

Sarjan viimeinen tuote, eli Geelivoide* olikin minulle se vähiten mieluinen tästä setistä. Tuote ei ole huono, en vain koskaan ole välittänyt geelimäisistä tuotteista muuten kuin korkeintaan seerumeissa. Tähän liene vaikuttaa useiden geelituotteiden jättämä tahmea ihotuntuma plus se, että ihoni on aina liian kuiva geelituotteille.Miellyttävää tämän kanssa oli huomata, miten onnistunut koostumus oli! Geelivoide levittyy kostean liukkaasti ja imeytyy käytännössä katsoen olemattomiin samettimaiseksi. Koostumukseltaan tämä muistuttaa enemmän synteettistä kosmetiikkaa ja tälläiset formuloinnit kertovatkin luonnonkosmetiikan huimista harppauksista. Uskoisin voiteen olevan parhaimmillaan huomattavasti omaa ihoani rasvaisemmalla iholla, sillä seeruminkin päällä tämä tuntui vielä liian ohuelta.

 
Hydro Sensation-tuotesarja korvaa aiemman Hydro Effect-sarjan. Tykkään uuden sarjan tuotteista ja niiden monipuolisuudesta, omiksi suosikeikseni nousi kasvosuihke ja misellivesi. On kuitenkin hyvä muistaa, että iholla on erilaiset tarpeet eri vuodenaikoina, sillä minullekin istuu nyt paremmin myös sarjan hoitotuotteet.

Laveran tuotteita voit kurkkailla esimerkiksi täältä ja täältä.


Ihanaa sunnuntaita💓
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti