lauantai 23. tammikuuta 2021

Pohdiskeltavana suomalainen TAIKA

*saatu ilmaistuote
 
 
Heii!
 
Siinä missä muut ehtivät aina kirjoitella tosi ajoissa uusista tuotteista, jään itse usein niitä pohdiskelemaan pidemmäksi aikaa. Varsinkin ihonhoitotuotteissa koen tosi tärkeäksi sen, että tuotteita ehtii rauhassa tunnustella, harvoin siis kirjoittelen uutuuksista pinnalliseksi.

Tänään haluan kirjoitella teille jonkinlaisen läpileikkauksen uuden suomalaisen luonnonkosmetiikkamerkin tuotteista. Ilokseni muuten myös huomasin Taikan olevan hiilineutraali ja vegaaninen!
 
 
Nyt käsienpesun luvattuna aikana onkin hyvä alottaa läjän käsisappuasta. Käsisaippua* on koostumukseltaan tasaisen geelimäistä ja se vaahtoaa riittoisasti. Ilokseni huomasin käsisaippuassa olevan makean greipin tuoksu, se ei kuitenkaan jää pitkäksi aikaa iholle kummittelmaan. Käsisaippua pesee hellävaraisesti, eikä jätä ihoa narskuvan kireän kuivaksi. Ainoa huomautus itselläni on, että pakkaus saisi olla isompi jolloin se olisi vielä huomattavasti pitkäkestoisempi. Ehkä täyttöpussit olisivat hyvä asia?
 
Sarjan kaikissa muissa tuotteissa on mielestäni huomattavasti käsisaippuaa miedommat tuoksut tai vain raaka-ainetuoksut ja ne eroavatkin hieman toisistaan. Kosteuttava Miselli Puhdistusvesi* tuoksuu omaan nenääni lähinnä mantelilta, puhdistaa ihon hellästi ja jättää ihon joustavaksi. En tiedä pystyykö tämä niinkään meikinpuhdistamiseen, mutta puhdistuksen viimeistelyyn ainakin. Loistava talvi-iholle! Täydellinen aamupuhdistukseen, hinta-laatu-suhteeltaan manio.
 
Sen sijaan Kosteuttava Puhdistusgeeli* tuntuu jakavan mielipiteitä. Puhdistusgeeli on koostumukseltaan hieman epätasaisen geelimäistä, geelimäiset tuotteet tuntuvat usein olevan haaste luonnonkosmetiikalle. Puhdistusgeeli vaahtoaa todella maltillisesti ja on varovaisesti pesevä, en käyttäisi meikin puhdistukseen vaan meikittöminä päivinä tai kaksoispuhdistuksen toisena osana. Sanoisin tämän olevan nappi ostos heille, jotka tykkäävät vaahtoavista puhdistusgeeleistä, mutta eivät vaadi voimakasta puhdistusta.
 
 
Nyt sitten pääsinkin täysin yllättymään, nimittäin Kosteuttavan Käsivoiteen* koostumus on loistava! Tämä makeahkolta tuoksuva käsivoide on koostumukseltaan paksuudessaan keskiluokkaa, levittyy liukkaasti, on riittoisa ja kuivahtaa nopeahkosti. Hyvästä imeytyvyydestä ja kuivahtamisesta voisi päätellä, ettei kyseessä ole kovinkaan hoitava tuote, mutta älä anna koostumuksen hämätä. Tämä nimittäin pehmentää käsiä yllättävänkin hyvin.

Kosteuttava Yövoide* on koostumukseltaan hieman sarjan päivävoidetta paksumpaa. Yleensä yövoiteet on ne, jotka saavat minut puolelleen, mutta oma ihoni on selkeästi liian kuiva tälle. Yövoide "kuivahtaa ihoon" jättäen sen lähinnä nakeaksi tuttuun luonnonkosmetiikan tapaan, enkä tykkää siitä tuotetunnusta yökäytössä - tykkään yövoiteiden olevan selkeästi tuhdimpia. Sopii koostumuksensa puolesta kuitenkin varmasti valtaosalle - ei ole kevyt, mutta ei öljyinenkään.
 
Kosteuttava Päivävoide* oli minulle myös yksi tuotteiden suosikeista ja tulikin ihan puskista. En useinkaan ihastu päivävoiteisiin, usein jos koostumus on hyvä, ei se välttämättä käyttäydy hyvin meikin alla. Tämä on koostumukseltaan paksuhkoa ulos puristettaessa, mutta liukuu liukkaammin levitettäessä. Kuivahtaa himmeäksi, sillä toimiikin loistavasti meikkivoiteiden alla, eikä "liejuunnuta" muita tuotteita. Päivä- ja yövoiteessa on molemmissa miedon makea tuoksu, en saa siitä sen suuremmin kiinni.
 
Kosteuttava Silmänympärysvoide* oli minulla se, joka jätti kylmäksi. Koostumus on miellyttävä, hyvin leviävä ja nopeasti ihoon imeytyvä. Sy-voide vaan on minulle auttamattomasti liian ohut, kaipaan enemmän ravitsevuutta jopa päiväkäyttöön. Riittoisuudesta ja kapeasta "nokasta" plussaa. Jos etsit kevyttä ja helppoa, geelimäistä tuotetta hieman hoitavampaa silmänympärysvoidetta, voisi tämä olla sinun juttusi.

 
Kaiken kaikkiaan, koen lanseerauksen onnistuneeksi ja tuotteet hyviksi perustuotteiksi. Jos vasta tutustelet luonnonkosmetiikan tuotteisiin, mikä ettei aloita näistä. Jos ihosi on rasvainen tai sekaiho, toimii tuotteet sinulla varmasti, kuivemmalle iholle nämä saattavat olla hieman köykäisiä. Jään mielenkiinnolla odottamaan, laajeneeko merkin valikoima. Olisi mielenkiintoista nähdä esimerkiksi deodorantteja Taikalta..👀

Oleko sinä tutustunut tai tuoksutellut Taikan tuotteita? Joko suosikkeja on muodostunut?


Ihanaa viikonloppua💓
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Mä sain testiin vähän eri tuotteita, mutta oikeastaan kaikki on olleet mulle mieluisia ja ison osan oon jo käyttänyt loppuun. Toi päivävoide on ihan loistava nyt talvella meikin alle! Puhdistusgeeli on meillä päätynyt lähinnä miehen käyttöön, mutta oon itsekin käyttänyt sitä just meikittömälle iholle :)

    VastaaPoista