torstai 19. marraskuuta 2020

Viileneviin päiviin - Ted Baker Sweet Treats Amelia

 *saatu ilmaistuote
 
 
Heii!
 
Päivät ne viilenee ja illat pitenee, silloin sitä alkaa automaattisesti siirtää kevyempiä tuoksuja syrjään ja markkinoille sopivasti putkahteleekin hieman syvempiä tuoksuja. Ted Bakerin Sweet Treats-sarjan tuoksuihin teistä on törmännyt varmasti yksi sun toinen ja nyt sarjaa on jatkettu Limited Edition Amelialla.
 
 
Amelia* avautuu raparperilla, mantelilla ja magnolialla. Sydämestä löytyy tummia kukkia, heliotrooppia, makeaa jasmiinia ja lakritsia. Pohjalla tuoksua syventää tonkapapu, vaahtera ja mystinen patsuli. Yhdistelmästä löytyy useita tuoksunuotteja, joihin törmään monissa tykkäämissäni tuoksuissa. Rakastan jasmiinia, tonkapapua ja patsulia!
 
Ensisuihkauksella erotan voimakkaimmin raparperin joka puraisee kirpeästi, mutta joka alkaa pehmetä tuoksun lämmetessä iholla. Sydäntä dominoi jasmiini, jonka taustalta kurkistaa hieman erikoinenkin lakritsi. Tuoksun seistessä iholla kauemmin, pehmenee se huomattavasti ja lämpeää täyteläisen kukkaiseksi. Tuoksu sopii niin juhliin kuin takkatulen sävyttämiin iltoihinkin, toimistoon kokisin tuoksun olevan ehkä liian täyteläinen. Jos muut Sweet Treats-sarjan tuoksut eivät ole olleet sinulle tarpeaksi syviä tai sopivia iltaan, kurkista tämä!
 
Gourmand-tuoksut ovat yksia suosikeistani, ne kun osaavat yllättää! Käytin tätä useita kertoja ja mieltäni vaivasi se, miten tämä iholle asetuttuaan muistutti minua jostain toisesta tuoksusta. Vasta hiljattain sain tuoksumuistosta kiinni ja tajusin tämän muistuttavan minua YSL:n Manifestosta! Olen käyttänyt Manifestoa useamman pullon silloin kun viimeksi muutin Englantiin.

Tykkään yksityiskohdista ja siitä syystä tykkäänkin näistä Ted Bakerin Sweet Treats-kokoelman pulloista. Korkki on minusta upea sinisine kivineen!

Mikä on sinun suosikkituoksusi syksyyn?
 
Amelian löydät esimerkiksi täältä.


Rentouttavaa loppuviikkoa💓
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti