perjantai 11. joulukuuta 2020

Kokeilussa Kiss Glam Fantasy-kynnet

*saatu ilmaistuote
 
 
Heii!
 
Ai että, nyt on autuus! Olen jo vuosia kaivannut akryylikynsieni perään, mutta käytännönsyistä olen pitäytynyt omissani. Pidin joitain vuosia rakennekynsiä ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä, sillä aina ihastelenkin muiden kynsiä. Tekokynnet niin missä tahansa muodossa ovat ihanan siistit ja niihin saa aivan uskomattoman upeita koristeluita. Meinasin hihkaista näiden hienoudesta esimerkiksi pikkujoulukaudella, mutta nevermind..😐
 
 
Omien kynsien päälle liimattavat kynnet ovat pilkahtaneet mielessäni muutamia kertoja viime vuosina, mutta olen jäänyt niitä aina empimään - ajatuksissani vilahtelee muistot paksuista ja kömpelöistä tekokynsistä yläasteelta. Kuinka moni muistaa Seppälöissä myytävät valkoiset, lähinnä kynsitippejä muistuttavat tekokynnet? Loppujen lopuksi uteliaisuus kuitenkin voitti ja ajattelin, että onhan moni asia voinut muuttuakin. Ja niin todellakin oli!

Pakkauksessa tulee 28 kynttä, tähän pakkaukseen kuuluu niin helmiäishohtoisia "yksisarviskynsiä" kuin kauniilla pinkeillä glitterkärjillä kuorrutettuja kynsiä. Kiinnitykseen voi valita liimatarrat tai kynsiliiman. Itse halusin testailla kynsiä rauhassa useamman päivän, joten valitsin kynsiliiman kiinnitykseen.
 
 
Tärkeää on kynsien pohjustus. Poista lakat tai kynsissä oleva rasva, hio kynsien pintaa reunoja myöten varovasti, siisti ja työnnä kynsinauhat sekä valitse omiin kynsiin sopivat kynsikoot. Tekokynsiä voi myös hioa sivuilta, jos ne eivät muuten istu täydellisesti. Jotkut hiovat myös tekokynsien sisäpintaa, silloin tarttumapinta ei ole liimalle niin sileä ja näin ollen ne saattavat kestää paremmin paikallaan.

Sain kokeiltavaksi muutamat kynnet, mutta halusin napata kokeiluun ensimmäisenä Glam Fantasy Play Favorites*-kynnet niiden pituuden takia. Pituus on kaunis ja hieman omia kynsiä pidempi, mutta silti käytännöllinen. Tokihan kaikkia tekokynsiä voi hioa lyhyemmiksi, mutta koen näiden muodot aina niin kauniiksi, etten tahtoisi niihin itse puuttua. Missä tekokynnet ovat muuttuneet ajansaatossa on laatu - nämä ovat huomattavasti joustavammat ja ohuemmat. Tämän takia tekokynnet kiinnittyvätkin luonnonkynteen helpommin, eikä tekokynnen ja luonnonkynnen raja ole korkea tai kömpelö.
 
 
Pakkauselosteessa tekokynsiä suositellaan pidettäväksi korkeintaan viikko ja mitä olen kynsiteknikkoja kuunnellut, on kyse käsittääkseni hygieniasta. Ilmeisesti liima ei muodosta täysin ilma/pöpötiivistä sulkua tekokynnen ja luonnonkynnen väliin, joten pidempään paikallaan pidettäessä tästä voi seurata ongelmia. Pidin omia kynsiäni viikon ennen irrottelua, ainoastaan kynsi jonka esivalmisteluissa en ollut niin huolellinen tahtoi alkaa irrota aiemmin.
 
Irrottelu onkin monelle tässä varmasti se inhottavin osa, muttei mahdoton. Kynsiä muhitellaan kynsilakanpoistoaineessa, kunnes liima tai itse kynsi antaa periksi ja kynnet poistetaan. Jos liimaa jää kynnen pintaan, voi sen viilailla varovasti siitä vielä pois.

Kiss-kynsiä olen bongaillut muun muassa Sokoksella ja Tokmannilla. Merkillä on aivan uskomattoman kauniita tekokynsiä!

Kiinnostaako sinua erilaiset tekokynnet (rakenne tai liimattavat) vai oletko vannoutunut luonnonkynsi-ihminen?


Rentouttavaa loppuviikkoa💓
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti