tiistai 17. marraskuuta 2020

Shop My Stash - vanhat helmet käyttöön

 
Heii!
 
Tänään halusinkin näpytellä teille hieman erilaisen postauksen. Shop My Stash-postaukset tai videot ovat hauskaa luettavaa/katsottavaa ja niin saa itsekin taas vanhoja suosikkeja käyttöön. Uusia lanseerauksia tulee niin hirveää vauhtia, että joskus on ihan kivakin keskittyä vanhempiin tuttavuuksiin :)


Idun Mineralsin tuotteet ovat jotenkin taas jääneet ihan täyteen paitsioon. Yhdessä vaiheessa tuntui, että niitä näkyi enemmän ja nyt kun ei ole näkynytkään, on ne unohtunut minultakin. Tämä kaksikko on varmasti jo useampia vuosia vanha, mutta puuterimaiset tuotteet kun säilyvät nestemäisiä paremmin, ovat nämä aivan priimakunnossa.

Midnattssol-aurinkopuuteri on hieman viileähkö, satiininen sävy. Kuvauksessa tätä kutsutaan helmiäiseksi, mutta en ihan sitä allekirjoittaisi. Aurinkopuuteri on TODELLA pigmenttinen, mutta äärimmäisen hyvin häivyttyvä. Tätä nappaa nopeasti aivan liikaa, mutta suuremmatkin tummat läikät häivyttyvät yllättävän hyvin. Tämä siis antaa anteeksi sen raskaammankin käden. Oma ihonihan on todella vaalea ja saan tämän toimimaan itselläni kauniisti, riittoisuudestaan johtuen tämä on minulla varmaan vielä eläkeiässäkin..🙈

Poskipuna sävyssä Smultron on sävyltään viileä vaaleanpunainen. Mikä minulle on ollut näissä Idunin tuotteissa yllätys, on se, että vaikka tuotteet ovat todella kiinteitä koostumukseltaan, lähtee näistä pigmenttiä aivan älyttömästi. Sama pätee siis tämän poskipunankin kohdalla. Olen käyttänyt tätä varmasti 50+ kertaa, eikä se edes näy pannussa. Smultron on hieman hohtava ja se ominaisuus tulee todella kauniisti esiin varsinkin käytettäessä kiinnityssuihketta.


Seuraavassa onkin sitten läjä hieman toisenlaisia tuotteita.
 
Aloitetaan vaikka loogisesti vasemmalta ja essencen kulmageelistä. En edes tiedä mitä tästä sanoisi, Make Me Brow-kulmageeli kun on heittämättä paras kulmageeli mihin olen itse tutustunut. Tummin sävy on syvän ruskea, mutta kerrankin viileähkö sellainen. Se antaa hyvin sävyä ja on pitävyydessään keskiluokkaa. Tämä kuivahtaa nopeasti kulmiin, ei varise, eikä sula pienestä tihkusateesta.

Essencen It's All About Brows-kulmapaletti taitaa olla jo poistunut, mutta mainitaan se silti. Kyseessä on kahden kulmavärin, yhden korostusvärin ja yhden kulmavahan sisältävä paletti. Kulmapuuterien sävyissä oli mielestäni onnistuttu, tummempi väri on hieman pakkaamalla minulle juuri sopiva ja vielä viileäkin, mutta häivyttämällä se sopii myös huomattavasti vaaleammille kulmillekin. Vahaa en ole tästä koskaan käyttänyt, mutta korostusnappi on omalle ihonsävylleni hyvä tuote koko luomelle jos en jaksa sen suuremmin meikata.
 
Tätä ei varmasti ainakaan enää tälläisenään saa, mutta halusin nostaa tämän esiin sen kestävyyden takia. Kolmantena kuvassa on Yves Rocherin viistopäinen sivellin, joka on ollut minulla varmasti lähemmäs 15 vuotta. Kyllä, 15 VUOTTA. Tämä on minun luottosiveltimeni kaikkien puuterimaisten kulmatuotteiden levittämiseen, se nappaa tarpeeksi puuteria ja sillä saa myös ohuempaa jälkeä häntää kohti. Olisikohan tämä uusi versio yhtä hyvä..?
 
Viimeisenä sitten hieman tuoreempi sivellin.😅 Isadoran Bronzing Brush käännytti minut nimittäin suurempiin siveltimiin. Olen tykännyt aika pienemmistä siveltimistä kasvoillekin, jolla tuotteen saa kohdistettua tarkemmin juuri sinne minne haluaa. Tällä saa kuitenkin niin kauniin häivytettyä jälkeä, että aivan kuin varkain tämä on ollut käytössäni useita pitkiä pätkiä. Synteettinen karva on pehmeää ja liukuu iholla sulavasti. Siveltimen hieman pyöristetyt reunat mahdollistaa myös aurinkopuuterin tarkemman levityksen siveltimen sivulla halutessa.

 
Näitä jemmojen kaiveluita pitäisi ehdottomasti tehdä useammin, en ole nimittäin laskenut yhtäkään näistä tuotteista käsistäni sen jälkeen, kun ne laatikoista kaivoin. Onneksi iso osa värikosmetiikasta ei tosiaan mene huonoksi nopeasti, niiden käytön kanssa ehtii tauottaakin :)

Unohdutko sinä herkästi kiinni uusiin lanseerauksiin vai muistatko myös kaivella esille vanhempia tuotteita? Kiinnostaako tälläiset postaukset?


Lempeää viikkoa💓
 
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Idunin poskipunat on ihania<3 Tai no oikeestaan lähes kaikki heidän meikit :D Toi IsaDoran sivellin kuulostaa myös tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Idunin puuterituotteet on kyllä todellisia yllättäjiä! Eikä mitään aivan järjettömän kalliitakaan :)

      Poista
  2. Mulla on toi kulmageeli myös, ja oon kyllä tykännyt tosi paljon. :)

    VastaaPoista