torstai 2. huhtikuuta 2020

Mavala Chill&Relax-kokoelma

*saatu ilmaistuote


Heii!


Tänään halusin kirjoitella teille nimellisesti kovin osuvasta kokoelmasta Mavalalta. Tilanne kun on hyvin poikkeuksellinen, on hyvä että kaikki meistä yrittäisi vain olla ja rentoutua enemmän. Maailma ja tilanne on kaoottinen, silloin kannattaakin kiinnittää enemmän huomiota henkiseen hyvinvointiin.

Juurikin tilanteesta johtuen olen viilannut kynnet aivan lyhyiksi, joten tänään kuvissa ei olekaan swatcheja, mutta saatte muuten ihastella sävymaailmaa.


Chill&Relax*-kokoelmaan kuuluu Mavalalle ominaiseen tapaan kuusi lakkaa ohuilla siveltimillä, seesteisissä ja rauhoittavissa sävyissä. Kaikissa pulloissa näkyy hieman helmiäistä, mutta ne toistuvat kynsillä täysin creme-laatuisina. Kaikki sävyt näyttävät pulloissa vaaleammalta kuin ne ovat kynsillä ja sävyt kuivuvat nopeasti.

Beige Chill 201 - Beige Chill ei ole itseasiassa beige ollenkaan, vaan pehmeän persikkainen. Tämä sävy oli kuusikon ainoa, joka raidoittui enemmän ja vaati kaksi kerrosta.
Blue Siesta 219 - Blue Siesta tuo mieleeni termin "baby blue", ainoastaan hitusen tummempana versiona. Sävy on lähinnä taivaansininen. Peittää täysin yhdellä paksummalla kerroksella.
Green Zen 222 - Green Zen on likainen, pastellinen vaaleanvihreä. Peittää täysin yhdellä paksummalla kerroksella.
Brown Break 223 - Brown Break on täydellinen kaakaonruskea. Peittää täysin yhdellä paksummalla kerroksella.
Pink Relax 224 - Pink Relax on hieman kylmähkö vaaleanpunainen. Peittää täysin yhdellä paksummalla kerroksella.
Rose Nap 225 - Rose Nap on tumma vanha roosa. Peittää täysin yhdellä paksummalla kerroksella.

Omiksi suosikeikseni lakoista päätyi Brown Break, Rose Nap ja Beige Chill. Beige Chill on hyvä esimerkki siitä, että jos sävy on kaunis, ei sitä haittaa levittää useampaa kerrosta täyden peittävyyden saamiseksi.


Vieläkö muuten itse viitsitte lakkailla, kun käsiä on pestävä jatkuvasti ja lakkauksetkin kärsivät nopeasti? Itse koen lakkausten suojelevan kynttä jatkuvilta pesuilta ja aion kyllä sitkeästi lakkailla, vaikkakin nyt sitten näitä lyhyempiä kynsiä.

Chill&Relax-kokoelma on myynnissä toukokuun loppuun.


Rentouttavaa loppuviikkoa💓






 

2 kommenttia: