torstai 9. huhtikuuta 2020

Kokeilussa Nivean uudet Naturally Good-sarjan kasvovoiteet!

*saatu ilmaistuote


Heii!

Olettekin varmasti jo joko nähneet mainoksia tai törmänneet kaupassa Nivean uuteen luonnonmukaisempaan ihonhoitosarjaan? Nivea sanoo uuden tuotesarjansa sisältävän 99% luonnollista alkuperää olevia ainesosia, viimeinen prosentti meneekin sitten todennäköisesti ainesosiin, jotka ovat vastuussa säilyvyydestä ja koostumuksesta. Luonnonkosmetiikkahan usein eroaa juuri eniten synteettisestä kosmetiikasta noilla kahdella ominaisuudella.


Sarjaan kuuluu yhteensä viisi tuotetta, mutta halusin tänään tulla teille vähän kertomaan ja vertailemaan sarjan kolmea kasvovoidetta. Kasvovoiteiden lisäksi Naturally Good-tuotteista löytyy vielä puhdistusemulsio ja kasvovesi.

Aloitetaan sarjan yllättävimmästä tuotteesta, eli Naturally Good Sensitive Day Creamistä*. Mikä tässä siis oli minulle se yllättävä piirre? Hajusteettomuus. Usein, jos tuotteissa mennään yhtään luonnollisempaan suuntaan, tarkoittaa se myös aika ärtsyjä tai yrttimäisiä tuoksuja. Tässä haistaa lähinnä raaka-aineet. Herkälle iholle sopivan voiteen sanotaan rauhoittavan ja lievittävän ihoärsytystä, siihen onkin lisätty kamomillaa. Olen tykännyt käyttää tätä muiden tuotteiden lisänä yölläkin silloin, kun ihoni on jostain syystä kiukkuuntunut. En kokenut kumpaakaa päivävoidetta todella kevyiksi ja nämä jättävätkin iholle ainakin yhtään reilummin käytettynä hieman nahkean tuotetunnun.



Sarjan toinen päivävoide on Naturally Good Radiance Day Cream*. Normaalille ja sekaiholle sopiva Radiance Day Cream on ainesosalistaltaan aika samanlainen herkän ihon version kanssa, kamomillan sijaan tästä tosin löytyy aloe veraa. Olen käyttänyt tätä vuorotellen Sensitive Day Creamin kanssa ja koen nämä muutaman ainesosan heitolla aika samanlaisiksi. Molemmista päivävoiteista löytyy erilaisia öljyjä ja sheavoita, sillä olikin aika odotettavaa, että molemmat jättävät jälkeensä hyvin samantyylisen ihotunnun tuotteen imeytyessä.

Kolmesta kasvovoiteesta viimeisenä onkin sitten se, johon olen jämähtänyt. Naturally Good Regenerating Night Cream* oli minulle täysi yllättäjä, en nimittäin olisi odottanut, että tämä jäisi lähes jokailtaiseen käyttöön. Tuotteesta löytyy taas erilaisia öljyjä ja sheavoita, tämän tuotteen kruunuksi tosin on nostettu arganöljy. Arganöljynhän tiedetään sisältävän välttämättömiä rasvahappoja, vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja, sitä siis käytetäänkin paljon esimerkiksi ikääntyvän ihon hoidossa. Koostumus tuntuu paksuudessaan olevan molempien päivävoiteiden kanssa samaa luokkaa, ravitsevuutta on vain ainesosissa enemmän. Tykkään painella tämän kasvoille paksumpana kerroksena ja antaa hiljalleen itsekseen imeytyä, jo tunnin jälkeen iholla tuntuu korkeintaan nahkea tuotetuntu ja iho on imaissut "ylimääräiset" yövoiteet itseensä.


Kaikille voiteille yhteistä on todella riittoisa koostumus, levitettäessä luonnonkosmetiikkamainen iholla hetken valkoisena "pyöriminen" ennen imeytymistä ja kahdessa tuoksullisessa tuotteessa tuoksu on sama, ihanan miedon makea. Tuoksu on itseasiassa ollut minulle näissä ihan ekstramiellyttävä, lähes koukuttava!

Olen levittänyt kaikkia voiteita ihan silmänympärysihoa myöten, enkä ole saanut niistä minkäänlaista negatiivista reaktiota. Tämä ei ole siis teille kertomaan, että näin pitäisi tehdä, vaan ettei koostumukset tunnu ärsyttävän ohuitakaan ihoalueita. Olin ihan kokonaan unohtanut, miten hyviä tuotteita löytyy markettipuolen ihonhoitotuotteista!

Niveaa myydään laajalti, löydät Nivean tuotteita laajemmin esimerkiksi isommista supermarketeista.


Rentouttavaa loppuviikkoa💓





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti