tiistai 31. maaliskuuta 2020

OGX Argan Oil Of Morocco

Heii!


Olen blogin historian aikana esitelluyt useamman parin OGX:n hiustenhoitotuotteista ja nyt on taas pitkästä aikaa niiden vuoro!

Vuosien saatossa olen löytänyt niin "inhokin" kuin ihastuksenkin merkin hoitoaineista. Ihastuin Keratin Oil-hoitoaineeseen sen öljyisyyden takia ja hämmästelin Biotin&Collagen-hoitoaineen koostumusta, joka ei huuhdellessa paksuutensa takia suostunut menemään edes viemäristä alas.


Argan Oil Of Morocco-sarjan tuotteiden on tarkoitus kosteuttaa, uudistaa, pehmentää ja vahvistaa. Argan öljystä tulikin joitain vuosia sitten jonkinlainen trendi, sitä löytyi vähän joka merkiltä ja tuotteista. Olen pistänyt merkille arganilla mainostettujen hiustuotteiden usein sisältävän enemmän unisex-tyylisen tuoksun, mutta tässä tuoksu on makeahko, joka ei jää leijumaan hiusten kuivuttua.

Sarjan shampoo jatkaa merkille tuttua linjaa. Se vaahtoutuu pehmeästi ja runsaahkosti, määrällisesti tämän kanssa ei tarvitse läträtä enkä ole huomannut tarvetta kaksoisvaahdottaa vaikka hiukset olisivatkin likaisemmat. Huuhdellessa hiukset tuntuvat enemmän pehmeiltä kuin jänteviltä, tykkään siitä, että jo shampoon jälkeen hiukset ovat selkeästi selvitetyn tuntuiset ja se tällä onnistuu.

Hoitoaineen koostumus on keskipaksua ja hiuksiin hyvin levittyvää, olisin ehkä kaivannut vähän tuhdimpaa tuntua. Hoitoainetta huuhdellessa hiukset usein tuntuvat joko jäntevimmillä (aivan kuin ne olisivat paksummat) tai sileiltä, Argan Oil Of Morocco-hoitoaine jättää hiukset selkeästi sileiksi. Tykkäsin hoitoaineen jättämästä kiillosta ja selvitetyistä hiuksista, se ei kuitenkaan ollut loppujen lopuksi omille pitkille ja käsitellyille hiuksilleni tarpeaksi. Hiusten kuivuessa ne tuntuivat selkeästi siltä, että olisivat kaivanneet tuotteelta lisää hoitavuutta.


Harvemmin käy niin, että pidän hiustenpesutuotteissa enemmän shampoosta, mutta tämän kanssa kävi juuri niin. Koin hoitoaineen itselleni turhan kevyeksi vaikkakin kevyempien hoitotuotteiden kanssa plussaa on, ettei se latista hiusta.

Suomesta OGX:n tuotteita saa muun muassa Sokoksilta.


Aurinkoista alkavaa viikkoa💓



 

2 kommenttia:

  1. Tämä merkki on itselleni täysin tuntematon, en ole itse koskaan tainnut testata, kaupassa toki nähnyt, mutta omaan ostoskoriin eivät ole ksokaan hypänneet. Se kirkasnesteinen pullo kiinnitti joskus huomion, mutta jäi ostamatta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taitaa olla se kookosvesi-sarja :D Massiiviset pakksuskoot näillä on ainakin!

      Poista